Do kada dati bočicu?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • te_ni1001

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    I mene zanima :-)

    Iako smo jos daleko od toga (stari smo tek 5mj) ali cjeli zivot slusam svoju mamu kako svima prica da sam ja imala flasicu do prvog razreda osnovne :-/
    Takoder sam papala cokolino.svaku vecer prije spavanja.
    Nebi bas volila da i moj mis ima tu naviku :D

  • kukukaka

    Broj poruka: 252

    Prijavi adminu

    Moje prijateljice i rođakinje su davale djeci bočicu do 3. godine. Moj bebo ima 11 mj i još smo daleko od toga, ali mislim da ću i ja tako.
    Neka iskusnije mame kažu nešto.

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Ja svoje nisam učila na bočicu jer su obje sisale i bilo mi je nepotrebno spravljat im obrok u bočici. Sve mliječno sam im davala na žličicu. Vodu su pile na kljunašicu i poslje godine iz čaše tak da neznam …. Al svakako je moj savjet da ako dojite ni ne navikavate dijete na obrok iz bočice jer imate više za odvikavanje kasnije ;)

  • te_ni1001

    Broj poruka: 55

    Prijavi adminu

    Ja sam bocicu uvela kad je morao pit deci caja dnevno (zbog prehlade) ,a danas mi iz bocice pije vodu i ponekad caj..popije on dnevno sigurno deci vode. A i kad se izdojim i ostavim ga na cuvanju ,takoder pije na bocicu.
    Sto se tice cokolina i takvih pripravka,necu mu davat na bocicu,sve to krutije,na zlicicu.

  • alex98WWE

    Broj poruka: 5

    Prijavi adminu

    Наша дочка тоже пьет из бутылки, но только перед сном, днем она пьет из чашки, утром из бутылки, https://hr.vvikipedla.com/wiki/Baby_bottle [hr.vvikipedla.com] а вечером из бутылки, ее пытались заменить чашкой, она начинает плакать и искать бутылку. Что делать?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.