blastociste i iskustva

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • alex2102

    Broj poruka: 125

    Prijavi adminu

    Pozdrav , znam da ima dosta otvorenih tema sa blastocistama, ali nekako su mi datumi strai pa sam odlučila napraviti novu.Nadam se da cemo ovdje razmjeniti dosta iskustava, jer ipak nije nam lako prolaziti svaki mjesec sve iznova.
    Naime , meni je danas 5 dan transvera, vraćene su mi dvije blastociste i ima jos 2 zamrznute od 5 dana i 2 od 3 dana. Inače mi je ovo sada 3 put da sam na transveru ali prvi put sa smrzličima. Nadam se da ce moje male mrvice bar ovaj put uspijeti se izboriti. Nemam nikave simpome pa me zanima dali vi imate ? ja sam do sada svaki put imala i ništa :(

    ja 38 god.suprug 38 god.
    1.stim.proces 28 folikua- 2 blastice vracene
    2.postupak 18 folikula,8 blasticista,vracene sa 4 feta i svi negativni
    3.postupak 37 folikula,dobili 7 blastocista .dvije vracenje ,5 zaledjenih
    AMH 32
    svi nalazi uredni, glukoza povecana na 5.8 konzumiram siofor 2000 mg

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.