Bježanje mokraće nakon poroda

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar malina

    malina

    Broj poruka: 19

    Prijavi adminu

    Cure, imate li i vi problema s bježanjem mokraće? Meni je sad već dosta prošlo od poroda, ali taj problem ostaje. Nije ništa strašno, samo mi, kad trpim neko vrijeme i onda dođem napokon doma, ponekad malo "pobjegne" prije nego što stignem do WC-a. Ali to mi se prije poroda nikad nije događalo! U trudnoći isto nije, iako znam da to može biti problem. Čitala sam da je inkontinencija često posljedica epiziotomije na porodu, ali mene nisu rezali, samo sam malo popucala i dobila tri šava.
    Ima li netko slična iskustva?

  • Avatar Mary36

    Mary36

    Broj poruka: 1463

    Prijavi adminu

    Ja imam isto iskustvo kao i ti. Nakon poroda sam piskila na sve strane,a sad je vec bolje i tu i tamo mi malo pobjegne.Isto sam rodila bez epiziotomije i imala tri mala savica koja nisam niti osjetila. Gin mi je rekla da se to dogodilo jer je beba tijekom poroda dugo bila nisko s glavicom na mjehuru a i rađala sam jedan dan tako da je to vrlo vjerovatno to.


  • Avatar Nalah

    Nalah

    Broj poruka: 2037

    Prijavi adminu

    https://klokanica.24sata.hr/forum/roditelji/roditelji-43/mame-poslije-poroda-802/p26#post_102969

  • Avatar MAMA X2

    MAMA X2

    Broj poruka: 444

    Prijavi adminu

    Da da i ja sam medu vama prije mi se nikad to nije dogadalo a sad ako kihnem ili se nasmijem ode mi malo uzasssss. Cak i dan danas nekad mi se desi a mali mi ima 11 mj .......isto rodila bez epiziotomije sa par savova

  • Avatar Lollypop

    Lollypop

    Broj poruka: 1160

    Prijavi adminu

    Ja sam mislila da je to zbog katetera

    https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u

  • mama_30

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    I ja sam imala isti problem, i bilo me je strah da ce tako i ostati medjutim s vremenom je proslo i sad je sve ok... ☺

  • Avatar kachi

    kachi

    Broj poruka: 288

    Prijavi adminu

    Mislim da je bitno raditi Kegelove vježbe i da ako nije nešto ozbiljnije (a to bi ginekolog primjetio na pregledu) onda se to brzo popravi. 
    Meni je čitava ta zona dolje puno bolja bila već od onako usputnih Kegelovih. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.