Biste li dojili dijete svoje prijateljice?

Pregledaj članak

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar mmama2

    mmama2

    Broj poruka: 3310

    Prijavi adminu

    znači kao prvo bebe sa slike su u ergonomski neispravnim nosiljkama i još su okrenute naprijed, kada netko otvori članak to prvo vidi, a to je loše :) :) kao drugo, osobno iz zabave ili iz fore ne bi dojila tuđe dijete, ali ako bi mi frendica/sestra ili sl ostavila bebu na čuvanje i da se beba ozljedi ili da neutješno plače i ne može se nikako smiriti, da se ne daj bože mami nešto desi ili iz nekog razloga ne može podojiti svoju bebu, uskočila bi za taj put sa svojom mljekarom, zakaj ne.. ipak dojenje mi je skroz intiman čin i jedno posebno iskustvo koje majka može imati sa svojim djetetom, malo je depresivno pomislit da će moje dijete bilo čiju cicu prihvatiti, ali eto kažem, za neki hitni slučaj sam za

    url=https://lilypie.com [lilypie.com]]
    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar missha

    missha

    Broj poruka: 689

    Prijavi adminu

    Da nedaj bože mama bebe završi u bolnici il joj nestane mlijeka zbog bolesti, da me pita, vjerojatno bi dojila dijete, al nikako iz zabave i fore. Moju baku je dojila dojilja jer njena mama nije imala mlijeka, al je u susjedstvu bila žena koja je imala veće dijete pa nije više trebalo sisati, a imala je mlijeka pa ju je “odhranila”. Eto, mene danas nebi bilo da nije bilo dojilje ;)

  • Lady@

    Broj poruka: 6

    Prijavi adminu

    U redu bi mi bilo da su dijeca mala, pogotovo do 6 mjeseci kada im je majcino mlijeko jedina hrana. Ali ovi klinci sa 19 mjeseci mogu vec svasta papati tako da njih ne bih dojila da je ne znam cije dijete (od sestre,prijateljice… )
    Ovu gospodu koju dio publike nije podrzao nisu ju shvatili u vezi zubica. Oni su se odmah prozivali i na bebe koje sa tri mjeseca imaju zube. A o njima se uopce ni nije razgovaralo vec o ovim vec velikim bebacima.

    Lady@

  • Avatar Lollypop

    Lollypop

    Broj poruka: 1160

    Prijavi adminu

    Kako smo licemjerno drustvo postali…da nam se gadi dojiti tude dijete ili primiti mlijeko pd druge majke, a ad kemija je prihvatljiva?! Pitam se, da se mlijeko druge majke po bolnicama prodaje, bi li nam se onda gadilo?
    Ja bi dala svoje mlijeko drugom djetetu, radosno. Mozda bi se radije izdojila pa da mu njegova mama da papati. Bi li primila? Bi…iako mi se malo gadi..bila sam u situaciji gdje je moje dijete primalo ad, a kraj mene je zena bacala mlijeko. Ha, cak sam u jednom trenu bila u situaciji da su mi dijete hranili ad-om a svoje izdojeno mlijeko sam morala baciti jer mi nisu dali svoju izdajalicu (forsali dojenje) a bolnicka je bila ajme majko. Kao sto rekoh, licemjerno drustvo…sve se uvijek svede na ad.

    https://lb1f.lilypie.com/gXYTp2.png?VqgGn73u [lb1f.lilypie.com]

  • Avatar nanci

    nanci

    Broj poruka: 53

    Prijavi adminu

    Bila sam u situaciji kad je moj djecak star 7 dana ostao na cuvanju kod muzeve obitelji a ja isla sredivat papire i mlada neiskusna mama kakva sam bila nisam uopce razmisljala da bi se to moglo oduziti tako da sam svojeg dojenog sina ostavila bez hrane jer sam racunala da cu se vratiti kroz pola sata. Naravno sve se to oduzilo a mene nisu muzevi zvali i mislila sam da.je bebac ok no medutim kada sam se vratila rekli su mi da ga je susjeda podojila jer je plakao i bio gladan nemogu vam opisati koliko sam bila zahvalna toj zeni jer je to ucinila. Naravno da su mu mogli dati bocicu ali znali su da iskljucivo zelim dojiti i taj cin te zrne me nevjerovatno razveselio usput i njen sin se zove luka kao i moj hehe.. nakon 2 godine sestra mi je na cuvanje ostavila svog malca i bilo mi je poptuno normalno nahraniti to malo dijetesce svojim mlijekom jedino sam se bojala da.mu nece tesko sjesti na sgomacic posto je bio malena beba a moj luka tad vec dvogodisnjak. Srecom sve je proslo uredu. 

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.