Trebam pomoć!
Moja sestra je prvi put trudna a ovo joj je 8 mjesec.
U sedmom mjesecu trudnoće joj se desilo da nije imala mjesečnicu.
Otišla je ginkekologu,a on joj je rekao da to nije ništa opasno i da nema nekog "pravog" uzroka. No moja sestra je taj mjesec imala jake bolove u trbuhu i po koži je imala neki nepznat osip. Ako se nekoj majci/trudnici dogodilo slično molim neka napiše koji je uzrok ili ako neko ima mišljenje o tome.
Just be happy all life
??? ??? jel ovo neka šala... sry ne kužim te, prvi znak trudnoće je da izostaje mjesečnica, naravno da ju nema, ako je trudna 8 mj i ne smije ju imat.. nezz kak komentirat, tj odgovorit na tvoje pitanje.. u čemu je ustvari problem, ostale mjesece u trudnoći je imali paralelno mjesečnicu i bila trudna ili..
url=https://lilypie.com]
Malo sam zbunjena tvojom pričom! kak može biti trudna a imati mjesečnicu, ili o čem se radi, čitam ali ne uspijevam shvatiti, daj pojasni???
Ja sam mislila da sam fulala nešto u naslovu,al sad ništa ne kužim...i potpisujem cure
Ja sam sto puta pročitala pitanje i nisam htjela ništa pisati misleći da nešto krivo shvaćam pa da ne ispadnem blesava ako pitam wtf??? Meni ovo više zvuči kao "šala" ...
Ja ne znam ni protumačiti kako mi zvuči heheh osim što sam i dalje zbunjena
Daa i ja citam i ne vjerujem pa opet procitam ali sam i dalje zbunjena O_O
🦸♀️31🦸35
🙋♂️Jan (8)🙆♂️Noel (5)
Sortiraj odgovore
Najstariji