Tko dolazi na Bebinjak?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    krafnica
    19. Travanj 2015. 07:46

Klokanica organizira bebinjak u studentskom centru. Zagubila sam novine pa ne znam tocan datum. Potrudit cu se doci. Ide ko?

koala123
    19. Travanj 2015. 09:03

dolazim

Diči2
    19. Travanj 2015. 09:19

također i ja! Vidimo se 

Think pink

cloudy
    19. Travanj 2015. 15:55

Joj...blago vama...ja sam mislila doć al na je neizvedivo...dan prije smo u svatovima što će curki samo po.sebi poremetit ritam,a da idemo do zg nam je 2 sata voźnje plus parking u centru zg i tak :/ morala budem propusti, a tak mi je žao..

tena123
    19. Travanj 2015. 18:19

ajme to je odlično šteta što nam je tako daalekooo

mmama2
    21. Travanj 2015. 09:43

mi 

url=https://lilypie.com]

Klokanica
    05. Svibanj 2015. 15:03

Draga trudnice i mame pozivamo vas na ovogodišnji Bebinjak - veliki buvljak dječje opreme u subotu 9.5. u Studentskom centru u Zagrebu. Tate čeka Izazov u previjanju pelena, a za djecu smo pripremili Facepainting i Foto kutak:  https://klokanica.24sata.hr/roditelji/sretna-mama/dodite-na-bebinjak-veliki-buvljak-djecje-opreme-2781

renata6
    09. Svibanj 2015. 19:27

S obzirom da smo ove godine sudjelovale, moram pohvaliti organizatore, upoznala sam divne ljude, bilo je pregršt odjeće, obuće za kikaće, maskota je bila zakon (jedva je hodala) al svaka čast! Najljepše od svega je bilo druženje s mamama s klokanice koje sam ovaj put imala i čast upoznati uživo. Moram izdvojiti ukrašavanje lica crtežima što je mojoj curki bilo i više nego savršeno, baš je uživala! Dolazimo i sljedeće godine!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.