Drage mame, molim vas za pomoć!
Moja 4-mjesečna beba od rođenja je velika izjelica, da bi se prije desetak dana stvari počele mijenjati. Isključivo je dojena, najprije je počela čim se malo napije odbijati hranu, ja inzistiram pa uz mnogo muke i divljanja pojede svoje, zatim neće nikako dok je ne uspavam i tada pojede normalno, da napokon ovih dana ni to ne pali, ne mogu je tek tako uspavat a i tada vrlo malo pojede! Danas je gotovo 8 sati provela bez mlijeka! Imate li sličnih iskuastava, inače je vesela beba i nema drugih simptoma. Počinje me hvatati panika jer se povećao broj suhih pelena i stolica je zelenkasta... Na zadnjem pregledu je dr bila zadovoljna, dobila je 800 gr.... Plz help!
Bok:) napisala si da iskljucivo dojis znaci ne dajes bebi ni vodu ni caj. Al kao sto se vec spominjalo oni su u toj dobi jako znatizeljni i sve ih okupira pa nemaju vremena jesti. Pokusala si dojiti u tisini u sobi bez zvukova televizije i toga svega? I moja je imala takvu fazu. Brzo ju je proslo. Jedino mozda da nazoves pedijatricu pa joj spomeni te suhe pelene i zelenu stolicu ali dok god je vesela i dobiva na tezini sve bu ok:))
Moj K je tako prije nego su mu zubići izašli. Pogledaj temu Štrajk dojenja. Ja sam K na slilu..doslvce sam ga stisnula i držala mu glavu..Grozno, al nije bilo druge.
Probaj ju hranit kad je jako pospana ili dok baš spava.. Moja je isto imala tu fazu kad je odbijala jesti i onda sam ju kad bi zaspala samo prištekala :)
Sortiraj odgovore
Najstariji