Beba ne prolazi na testu sluha na jedno uho

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

tonka28

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Pozdrav trudnice i mame...brinem se jer mi beba ne prolazi na testu sluha na desno uho,bili smo na kontroli pa nije opet prošao...naručeni smo ponovo za tri tj...molim pomoć koje su to prošle sa svojim bebicama...

renata6

Broj poruka: 2713

Prijavi adminu

Osobno nisam prošla ovakvu situaciju ali moja prijateljica se susrela s time, malecki je rođen u 35 tjednu i dva puta je pao na testu sluha, u rodilištu i jedanput nakon toga, isto su imali kontrolu za mjesec dana i sve je bilo ok, nema nikakvih problema, prošao je i izvrsno čuje, bilo je u pitanju sazrijevanje s obzirom da je ranije rođen. Ona je bila izvan sebe tih mjesec dana od brige, a evo ispalo je da je sve ok.

tonka28

Broj poruka: 5

Prijavi adminu

Ja sam u 39 tj rodila prirodnim putem na zadak...tako je i moj maleni i sad smo opet naručeni...al majka ko majka...brine nas sve...ja se isto nadam da će biti ok...hvala na odgovoru ;)

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.