Beba ili menga?

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • missy5

    Broj poruka: 11

    Prijavi adminu

    Drage buduće i postojeće mame, 

    već 12 dana kasni mi menstruacija, ciklus mi je uglavnom uredan, svako 28-30 dana stiže menga. Ovaj mjesec dragi i ja ciljano se nismo pazili i to za vrijeme ovulacije. Menga kasni, grcevi su tu (vec 10-ak dana), a zadnja dva dana osjetim tu i tamo nekakvu mucninu. Bila kod ginica prije 4 dana, sve uredno, test negativan, vidio na uzv-u u maternici nekakvu “tvorbu” od 2 mm i maternicu blago zadebljanu 11 mm… I samo mi bacio bubicu u uho. Kao terapiju dobila Utrogestan 10 dana. 
    Zadnja dva dana intenzivni grcevi popraceni obilnijim smedjim vodenastim iscjetkom, intenzivan umor i nemoc. Stize li to menga ili stize bebsic? Ima li tko slicna iskustva?

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.