AZOOSPERMIJA

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Srculence3

    Srculence3

    Broj poruka: 448

    Prijavi adminu

    Pozdrav svima,
    otvaram ovu temu kako bi se na jednom mjestu mogle sabrati informacije vezano za azoospermiju. MM i ja smo pokušavali preko 2 godine, i nakon prvog spermiograma šok: ekstremna oligoastenozoosperija, znači skoro pa ništa i to 100% nepokretni. U međuvremenu koristio Bioastin. Nakon par mjeseci ponavljamo nalaz, čista 0= azoospermija. 
    Nakon par pregleda urologa ustanovljena varikokela 2.stupnja, povišen FSH =18.6, ostali hormoni normalni. Sve ostalo uredu. Zadnji specijalist urolog nam propisuje Proxeed 6 mjeseci, kao bolje prvo probati terapiju pa ako ne uspije tek onda biopsija. Operaciju varikokele nije ni spominjao. Tražiti ću 2. mišljenje. 

    Pišite o svojim iskustvima i dijagnozama, što vam je pomoglo, koji doktori/urolozi su vam pomogli, alternativna medicina…  Lijepo vas pozdravljam

    👩(89) (hiperlaktinemija- pod kontrolom)
    AMH:35
    🧑(89) Azoospermia ( 2 s-grama azoo, 2 crypto)
    07/22 M-TESE ❌
    12/2023 Prag ICSI: 17 fol➡️ 2🥚➡️ 1 blastica
    15.12 ET💗 5dpt ➕️ ,Beta 12dpt: 628.6, 14dpt: 1428
    04.01. 1️⃣uzv✔️
    no-give-up
    [tickerfactory.com]

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.