Anovulacija i PCOS

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pahuljicaaa
    22. Studeni 2023. 13:33

Jelušićkaa

pahuljicaaa

Pozdrav drage zene, zadnja 2 mjeseca citam ovaj forum kako koje pretrazivanje kucam na googleu, prvo ovaj forum trazim, nisam znala da je i dalje aktivan, sad mi je dosta lakse kad znam da mogu i sama svoje napisati. Naime, jako kratko radimo na bebi (2. Ciklus) ali zensko kao zensko - nestrpljivo. Ja imam PCOS ( na zadnjem uzv pise samo lijevi jajnik, desni uredan) i 3 mioma za koja dr kazu da ne bi trebala predstavljati problem u trudnoci. 9.10. je bila ZM, a 26.10. Sam bila kod gin na uzv, gdje mi je rekao da se javim kad dobijem iduci put menstr i da ne ostanem trudna do tad. Pretpostavljam da je to rekao da bi radio papa test (12. Ili 13. Dan ciklusa) a vjerovatno ce mi reci i koje hormone da radim, jer sam zadnje radila prije tacno god dana). Moji ciklusi su inace jako neredovni, nikad nije u isto vrijeme, medjutim zadnjih par dana sam se osjecala bas jako cudno, sa dosta simptoma T, radila sam juce poslijepodne test i bio je - nazalost. Pijem vrkutu caj svaki dan, neke sumece multivitamine sa folnom i tu i tamo neke prirodne vaginalete koristim. Planiram naruciti lh trakice sa amazona da vidim da li ikako imam ovulaciju. I da, pijem letrox 25 za tsh, za koje mi je moj endokrinolog rekao jer je bio 3,5 da ako zelim bebu da pocnem s tim pa da se javim kad ostanem trudna. Mene samo zanima da li ima neka zena da je s ovakvim ili slicnim simptomima ostala prirodno trudna? Zahvaljujem se unaprijed 😊🥰

Pridruži se na grupu lovci na ovulacije 7 dio tamo ima puno slučajeva sličnih. 😘

Hvala puno, ali je tooooliko poruka da se ne mogu ni snaci 😂 nadam se da ce neko otvoriti ovu temu ili mozda u toj grupi naletim na neki slican slucaj pa se uspijem ubaciti. Ali svakako, hvala punooo 😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.