8 stvari koje su roditelji u 1980-ima dopuštali djeci

Pregledaj članak
Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vera1984

    Broj poruka: 57

    Prijavi adminu

    Glupost. Mimo autosjedalica i ostajanja samih u kući prije recimo 7,8 godina, ja namjeravam pustit djeci da žive svoj zivot u veselju a ne u vječnom strahu od nečega. Čuj, da ne pije iz pipe vodu ako je ispravna! 

  • Avatar Ugolina

    Ugolina

    Broj poruka: 4926

    Prijavi adminu

    I ja pijem iz slaufa u vrtu pa nisam jos crkla

    [lilypie.com]

    [daisypath.com]

  • Deleted user

    Broj poruka: 870

    Prijavi adminu

    Sve navedeno cu i ja sutra dopustat djeci. Osim bas ovoga da ostaju sami i pripremaju jest u nekoj ranoj dobi. Djeca zasluzuju bezbrizno djetinjstvo i nek se jacaju, uce, padaju, pa nisu od stakla ili secera kako vecina roditelja danas misli. Ne daj boze da dijete kihne odma ga vuku po doktorima. I mi smo bili bosi po kisi, igrali se u blatu da ne kazem jeli travu pa evo zivim i dalje! 

    Sve mogu u Onome koji me jača <3

  • balkanđija

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    OVE NAVEDENE STVARI SU NORMALNE STVARI KOJA DJECA RADE JA OD 11 GODINA TO RADIM SVAKODNEVNO….ZAVARALI STE SE JAKO 

  • balkanđija

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    balkanđija

    OVE NAVEDENE STVARI SE JOŠ UVIJEK RADE. SVAKODNEVNO


  • Lucija2004

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

    To je moja mama radila meni i njezini roditelji njoj,i u opće se ne bunim zbog toga jer je ona ispala SAVRSENO,sve zna od pripreme jela ,uređivanja pa do cuvanja beba i jos mnogo vise toga,prava zena,a takva zelim i ja bit!To je sve glupost,ja sam svoju 1. sestru cuvala sa 5 g.,a drugu sa 11 i nista im nije.Mene je mama svugdje pustala i sad vise znam.

  • Semiramida

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu

    To je normalan odgoj djece, jako mi je drago Balkanđija ako je tako kako kažeš da to roditelji i sada rade, daj Bože jer će se djeca razviti u samostalne i zdrave ljude…. a i mi smo dobro ispali po tom modelu….!  Danas nažalost mladi roditelji su zbunjeni bombardirani svim i svačim, a sve što treba je slušati svoje mame i bake….. topla voda je davno izmišljena kao i odgoj djece…… imaš inskinkt svaka žena ga ima kad postane majka, kao što svaka životinja zna brinuti o mladučadi…. a mi bi izmišljali čudesa i odgajali poluidiote nesamostalne, koji do škole jedu kašice, ne znaju sami ništa osim blenuti u Tv , a do kada nose pelene bolje da ne govorim…..

  • Eddy1973

    Broj poruka: 1

    Prijavi adminu

     Ne kažem da kod ovih novih odgojnih mjera nema i dobrih strana ali ne možeš ni djete stalno držati pod staklenim zvonom. Pretjerivanjem praviš od njih idiote koji su nesposobni brinuti se o sebi a najgore što onda i oni od svoje djece prave još veće idiote. 

  • Drikhile

    Broj poruka: 4

    Prijavi adminu


    HOW I GOT MY HUSBAND BACK HOME WITH THE HELP OF A REAL AND GENUINE SPELL CASTER DR IKHILE TEXT OR CONTACT VIA WHATSAPP +27789518085

    My name is TAYLOR am from united state, I almost took my life because of my husband who left me and stop picking my calls answering my mails and my messages. He said He do not trust me anymore, I tried to convince and beg him, but he will not believe or answer me until we had a fight and broke up for 6months, after then I realize I can not live without him because of the love I have for him. I tried everything possible to get him back, but non worked for me, some fake spell casters scammed me and went away with my money until I came across this man called Dr Ikhile he helped me cast a spell and behold my husband came back after 48 hours, begging me for forgiveness, I was so surprised that spell caster like Dr Ikhile still exist. If anyone here needs some help, with all sincerity, contact Dr Ikhile today Website:http://solutiontemples.com [solutiontemples.com] Email solutiontemple27@gmail.com or Contact him via is whatsapp number  +27789518085 indeed you are a priest thank you for making my home a happy home again.i can never stop talking about you sir.
    DR Ikhile is really a great man you can contact in any solution for any kind of problems like 
    (1) lottery spell
    (2) ex back
    (3) get pregnant
    (4) cure for any kind of sickness,disease and infection
    And many others contact this great man today and get your Problems solved 100%.

    Website:http://solutiontemples.com [solutiontemples.com]
    Email solutiontemple27@gmail.com
    Call & Whatsapp +27789518085

  • Mpx-200

    Broj poruka: 2

    Prijavi adminu

    Svašta se uizvodi u današnjem odgoju..
    ali na primjer da se u hrvatskoj dijete ostavi u kolicima vani u dvorištu spvati, odvukla bi policija mamu a socijalci dijete
    dok je to u nekim sredinama normalno i stovise, preporucije se :)

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.