4d ultrazvuk iskustva i kada je napravljen

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Chazdllt
    16. Srpanj 2013. 17:42

trudnocu vodim kod privatnika koji ima 4 d uzv,međutim,ja sam u 25 tjednu i jos uvjek me pregledava standardno,crno-bijelim , u patak imam zakazan pregled i namjeravam pitati kada ce me svecano pogledati na 4d. ima li netko iskustva?

Mamilyn Monroe
    17. Srpanj 2013. 08:20

Meni je 3D napravio sa 9,5 tjedana (ginekolog,ne Mickey Rourke ) i otada radi i obični 2D i 3D, a 4D ćemo imati sa 23 tjedna.Sve moje poznanice su ga radile između 22. i 25.tjedna,ne znam zašto tvoj čeka,pitaj ga ,pitaj

• marijanalana
    17. Srpanj 2013. 13:31

Mi smo već gedali bebu na 3D, za 4D ćemo još malo pričekati, u prvoj trudnoći napravljen mi je sa 28 tjedana. Joj to ti je predivno, vidjet ćeš...  Mi imamo snimku djeteta kako zijeva i siše palac...ajme opet ću se rasplakati...

Mamilyn Monroe
    09. Rujan 2013. 07:46

Evo,najfriža informacija od dr.koji nam je vodio tečaj- to vam je bacanje novaca, da dobijete slikicu i filmić i možete se svima hvalit kak imate lijepo dijete...
    E sad,donekle se slažem,a s druge strane,na 4D se mjere brojni parametri koji se na 2D ne vide (oni silni opsezi), onda,to je jedini ultrazvuk na kojem i ćaće kuže i vide kaj su napravili (vidi se to malo lišce,grimase,pokreti) ,i to je baš lijep osjećaj vidjet ga ozarenog i ponosnog,ma vrijedi 500 kn ..

Ljubav
    27. Rujan 2013. 18:53

U 22tt sam bila na 3D...prekrasan osjećaj i vidiš puno toga,ali mi je doktorica rekla da se najljepše vidi između 34 i 36tt jer je tada dijete punašnije i ima potkožne masnoće.ja sam vidjela sve,ali je stvarno bila mala mršavica.ličeko smo vidjeli bez problema i odmah sam mogla skužiti kako usne ima na tatu :-) i na 2D ultrazvuku rade sve mjere samo nitko ništa ne govori već sam moraš ispitivati kao i za sve ostalo.ovako kada platiš dobiješ uslugu :-)

• Lucia
    02. Listopad 2013. 14:50

Mi idemo svaki pregled na 4D uzv, i jedino sto mogu reci da je to nesto zaista prekrasno.  Prvi put smo  bili s 11+5 tjedana i nevjerojatno je kako se vidi to malo stvorenje. Preporucila bih svakome kome nije problem izdvojiti nesto novaca. 

MarijaR.
    05. Listopad 2013. 21:24

I mi idemo na preglede gdje svaki put gledamo na 4D i prekrasno je! Sad sam trudna 33 tjedan a prije 2 tjedna smo bili...gdje se vidi da nam sin ima moju bradu,tatinu oči,mrke obrve i facu posebno čelo,njegove ruke...ma do skoro sve vidiš!:-))) nemogu nikako usporedit taj ultazvuk i preglede koji su kod privatnika-kod kojeg tek sada idem u 2 trudnoći i ultrazvuk i preglede kod socijalnog ginekologa kod kojeg sam bila prošle godine-u 1 trudnoći i na kraju sam imala spontani pobačaj*

mySun
    09. Studeni 2013. 12:38

Ja sam bila na 4d sa 20 tj i tada je doktor napravio detaljan pregled svih organa i razvitka bebe. Sve skupa je trajalo negdje oko sat vremena i kostalo 500kn. Lijepo iskustvo! 

Ijerbic
    11. Studeni 2013. 13:45

Pozdrav svima!!!!
    Ja sam u 16tt i za koji dan idem na 4d ultrazvuk kod dr.Kosa  Da li mi netko može reći koliko on naplaćuje taj pregled?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.