Jesenske bebe 2020 -2. Dio ❤💙

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Marta14

    Marta14

    Broj poruka: 2134

    Prijavi adminu

    Happymom mislim da je Ninche prije nekoliko dana pisala razlike izmedu tetri pa probaj naci. Meni je isparilo. Ja imam muslin tetre..
    Bambus najbolje upijaju cini mi se.
    .
    Ovo za ljulje, ja mislim da bebe ne mogu spavati bas u tome.. Barem ovo sto sam ja vidjela.
    A zasto ju ne stavis u krevetic spavati preko dana? Mora bas u dnevni?

  • Avatar Marta14

    Marta14

    Broj poruka: 2134

    Prijavi adminu

    E Ninche ima onaj Chicco baby hug 4u1 al dode..
    Mina sretno🍀Teica bas si lijepa trudnica 😊

  • Avatar Skakavac

    Skakavac

    Broj poruka: 664

    Prijavi adminu

    Hvala na podijeljenim misljenjima. Uopce nisan ni razmisljala o nosiljci, mozda prije o njihaljkama.. Ali mi se cini da cu u pocetku bebu na ravnu podlogu stavljati, bilo krevetić (najpozeljnije) ili u kosaru kolica.
    Dobar argument za kupovinu je to da je sigurno lakse baratat sa svime dok je beba sigurna u nosiljci. Sad vjer ima razliciti boljih i losijih marki pa bi morala malo istražit. Ergo je 1390 kn sta i nije bas malo pa bi tribala nac najbolje rjesenje. Meni se to cini ok i kad beba naraste do neke dobi. Pise da je do 20 kg, mada je to sigurno pretesko za mamina leda, a i ne virujen da je ijedno dite s toliko kg spremno mirovat u nosiljci. 

    [lilypie.com]

  • Avatar Napokon 2804

    Napokon 2804

    Broj poruka: 2595

    Prijavi adminu

    Ja sam imala priliku isprobati ergobaby i sa novorođenčem i sa većom bebom i svida mi se, tako da cu ja njega uzimati, cak nije ni pre vruce bilo u njemu, a nosila sam ga u pol ljeta…

    [lilypie.com]

  • SmileA

    Broj poruka: 608

    Prijavi adminu

    Mina 29

    Hej curke.. Danas pregled oko pola 4.. Jedva čekam da vidim malenu (ako sad opet neće postati dečko 🙈) i nadam se da je sve ok nakon onog krvarenja..javim se uglavnom nakon pregleda..
    Držite fige..

    Nastojat ću večeras slikati šta smo pripremili.. Do sad nisam ni jednu slikicu stavila..

    I da.. Jel još koja ima bolove u području simfize.. Bas sama simfiza.. Mene već dva mjeseca boli.. Ali ovo zadnje vrijeme me tolko peče i zari da imam osjećaj da mi se kost raspada.. Smeta me kod svega.. Ne mogu više ni hodati normalno.. Zadnji put dobila Normabel za to..ali sad ću napomenuti ponovo


    Mina29 sretno!!😃🤞🍀cekamo te s lijepim vijestima i slikicama🥰😘

    [lilypie.com]

    🌈💙👣🙏

  • Avatar Skakavac

    Skakavac

    Broj poruka: 664

    Prijavi adminu

    Mana_Mare

    .
    Skakavacjos malo pa se mozda i vidimo 🎉🎉😁


    Znaci procitala san i odma mi je probava proradila, da izvinite na izrazu. To je toliko blizu da mi je vec panika 🤯🤯 bilo bi mi drago da se potrefimo 🤩🤗

    E da, ni ja o nosiljci uopce nisan razmisljala ali zgodna je sigurno. Manja je potriba za kolicima kad se obavljaju neke stvari na brzinu, bebu u nosiljku i sibaj. Eto ako ti se ko nudi za poklon, nije lose 🤭😅 

    [lilypie.com]

  • Avatar Dinosaurus

    Dinosaurus

    Broj poruka: 703

    Prijavi adminu

    Nosiljku imam Fredu baby half buckle. Jako je udobna ali ne ide od pocetka. Za sami pocetak savjetujem elasticnu maramu. Jako udobno i nakon dvi probe uopce ju nije problem zavezat. Svoju sam kupila u mulleru chibalo (ful jeftina) i planiram ju opet koristit dok beba ne bude dovoljno velika za oblikovanu nosiljku.
    Ljulju imam babybjorn i isto sam zadovoljna s njom. Koristili smo ju stalno i bila je spas. Doduse kupili smo ju kad je mali imao oko 3mj. Ali ima neki lezeci polozaj pa moze od pocetka. 

    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

  • Avatar Happymom

    Happymom

    Broj poruka: 253

    Prijavi adminu

     Nosiljke kupili smo Bykay 4way click carrier. Kazu da ide od rođenja do 18kg. Uzeli smo je kad je bila na nekon popustu u magicbaby, sada je skoro 1000 kn.
    Ovako kako mi neke mame pricaju ima puno beba koje ne vole ic u nosiljke i malo me je toga strah. Muza cesto nece bit, vecinu cu toga obavljat sama, a imamo i veceg pasa. Stvarno se nadan da ce je maleni volit 

    [lilypie.com]

  • mini_mouse26

    Broj poruka: 152

    Prijavi adminu

    https://ibb.co/RS70CJS [ibb.co]

    https://ibb.co/pw2n6GT [ibb.co]
    Mi imamo ovu babylove njihaljku jos od prvog djeteta. Moze se naredit i u sjedeci polozaj. Za cijenu nisam sigurna posto smo je dobili ali mislim da je oko 800kn bila u magic baby. Najbolje je za bebu da su leda na ravnom. Nas lukica je uvijek po danu u njoj spavao bez problema. Sve se moze skinuti sve sa nje i oprati u perilici i lako se sastavi.

  • Avatar Dinosaurus

    Dinosaurus

    Broj poruka: 703

    Prijavi adminu

    Kod nas je uvik bilo protestiranje prvih 5min ili sve dok ne izidemo iz kuce i onda bi zaspa u roku 5min. Stvarno su me spasile i marama i nosiljka jer nikako nije volio voznju u kolicima. Evo dvi slikice da vidite kako smo se mi nosili 💕 😊
    https://ibb.co/BB87sn8 [ibb.co]
    https://ibb.co/Z8htL9v [ibb.co]

    [lilypie.com]
    [lilypie.com]

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.