Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rolica

Broj poruka: 698

Prijavi adminu

Emma draga čestitam ti 😍🥰🥰 Nemam iskustva s time što pišeš, ali sigurno ce te doktori dalje najbolje savjetovati. Odmaraj i uzivaaaj 😍♥️

👩 38 g, 08/20 - missed Ab, 11 tt (prirodna tr),
    AMH 3,2, fsh i
    kariogrami uredni,
    👨 37 g, oligozoospermia,
    1. 04/24 Beta+, Gonal + Ovaleap -> 1 🐧 👉 FET 👉 Bete sve super -> nema ploda blighted ovum 6 tt
    2. 11/24 Vinogradska bolnica ⏳ dr Bolanča -> Menopur + Cetrotide
    daxx.86@gmail.com

Belaaa

Broj poruka: 1272

Prijavi adminu

Emma05

Obavila uzv, kaže ovako: U materištu ispred lijevog roga se vidi jedan pravilan gestacijski mjehur promjera 5,6mm što odgovara za 4tj+3dn. Lateralno uz GM se vidi jedan anehogeni odjek - mogući hematom 0,23ccm s promjerima 19x5x5mm.
    Nije vnm kako sam mislila ali bolovi lijevo su zato što se plod ukopao skroz lijevo on kaže da je to ok da bi volio da je više u sredini ali ok je. Brine me sad taj hematom. Kako ishendlati sad to?!… Evo mirujem. New fear unlocked naravno🥹💕..BOŽE HVALA TI!!!🙏❤️

Uf Bože hvala to samo vrtim ,vrtim i gledam jesi se javila eto sad si mirna i bit će sve dobro,hematno će vjetovatno sam otići slušaj sta ti kažu i miruj i opušteno znam da je tesko reci a jedno ciniti ali nastoj grlim 🥰

Ja38g moj43g
    Sa 35g prva pri. trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa 37g krecemo u ivf 2019do 2020/5 neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni utvrdjen sterlititet amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se spontana trudnoca nakon svega❤️🙏Mola kirtaža💔

Lali28

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

Emma ma super, cestitam! Bas mi je drago joj!! 🥹Imala sam i ja neki hematom, i na kraju vise znam cura koje su imale nego koje nisu. Laganini po kuci i samo lijepe misli! Tvoja beba se gnijezdi i raste svaki dan. 🥰 

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸

Lali28

Broj poruka: 200

Prijavi adminu

https://shop.skolskaknjiga.hr/trudnoca-iz-dana-u-dan.html
    Emma, a i sve ostale, preporuka za odličnu knjigu za pracenje trudnoce, ali od prvog dana ciklusa. Tako da svaki dan vidis sto se dogadja u tvom tijelu :) ima 400-500 stranica, jako zanimljiva i zgodna.

👩🏻29 god
    AMH: 0,862µg/L (1,20-9,05)
    🧔🏻‍♂️31 god asthenozoo->normo
    1/2024 - Gonal F
    31.1. aspiracija - 9 st
    3.2. ICSI, 5 oplođenih, ET 3-dnevnog ❌, ostao 1❄️
    11.3. FET blastice—> 8dnt + —> Beta 18dnt 8961, 7+1tj ❤️
    curica🌸

TraTinčica

Broj poruka: 178

Prijavi adminu

Emma cestitam ❤️ i ja sam imala visoku betu i moj ginekolog je rekao da je to pokazatelj uredne trudnoce nemora nuzno znaciti viseplodna, obzirom da se u mom slucaju i to moglo dogoditi. Smedjarenje je normalno i pistoji mogucnost da ce ti povecati dozu progesterona radi toga. Mozes si i sama ici izvaditi progesteron da vidis jel’ ti uredan.
    Netko je pitao za prolutex, ja sam ga pikala do kraja 1. tromjesejecja. 
    Ivka cestitam
    Medenko nemoj se boriti protiv svojih emocija. Pusti sve van, bit ce ti lakse, a da bi se opustila moras pustiti sve van. Sve je ovo stres koji svaka od nas prozivljava na svoj nacin.
    Velika pusa svima ❤️

👩🏻 44 🧔🏻 50 (OAT) Poliklinika IVF Zagreb:
    12.2019 IVF (12 oocita = 5 blastocista) ❌
    11.2021 (prvi stimulirani FET) ❌
    02.2024 (drugi stimulirani FET) 28.03. FET 2 blastociste 10.04. beta 1 = 839
    12.04. beta 2 = 2282
    21.04. UZV potvrdjena jednoplodna trudnoca 🐣❤️

Teushka

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Pozdrav žene lavice. Ne pišem puno, ali vas pratim.
    Mi smo prošli tjedan imali prvu inseminaciju, u prirodnom ciklusu. Imamo za preživiti još 6 dana do bete 💪
    Svaka čast svima koje to proživljavate, ja sam već izvan sebe 😂
    Imali smo slabiji nalaz sgrama na dan inseminacije ( 16mil, kažu da je normalno da ima oko 40mil), ali kažu da nije nemoguće. E sad držimo fige 🤞🏻

👩🏼 32. ➡️ sve OK, nizak AMH
    🧔🏻‍♂️32. ➡️ oligoasthenozoospermia
    Pokusavamo od 9/22
    Prvi iui 11/24, prirodni ciklus
    11.11 - popodne pozitivna lh trakica
    12.11. inseminacija
    Čekamo betu

• Teich14

Broj poruka: 17

Prijavi adminu

Rolica

Emma draga čestitam ti 😍🥰🥰 Nemam iskustva s time što pišeš, ali sigurno ce te doktori dalje najbolje savjetovati. Odmaraj i uzivaaaj 😍♥️

Pozdrav.
    Vidim u opisu da ste u postupku u Vinogradskoj kod dr.Bolanče..trebala bi pomoc i par pitanja..❤️

👩🏻 35.g. Pcos +IR
    👦🏻35.g.
    2017.g vanmaternicna t
    1.IUI-❌
    2.IUI- 👧🏻7/2020

annboleyn

Broj poruka: 535

Prijavi adminu

Cure, ja taman pisala kako mi je dobar pritisak kad ono, danas podivljao 🙄 javila sam se u bolnicu pa su me ostavili na observaciji, da urade nalaze i malo poprate stanje. Beba je ok, pogledali su samo kratko srcanu akciju i protoke kroz posteljicu, nisu nista mjerili. Svima hvala na podrsci i rijecima itjehe 🤗❤️
    Emma drago mi jeda je sve ok ipak, miruj, bice sve dobro 🙏

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• ivanova_mama

Broj poruka: 7

Prijavi adminu

Emma cestitam. Imam pitanje posto vidim da imas trombofiliju - jesu ti odmah uveli heparin?

sanjushka

Broj poruka: 1081

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    STUDENI 2024.
    21.11. čet
    MEGYCA - ultrazvuk 
    BELAAA - beta 
    MEDENKO - beta2
    ROLICA - ultrazvuk ivf
    22.11. pet
    LEONA89 - ultrazvuk 
    25.11. pon
    TERA_ - ultrazvuk 
    MILIPE - beta
    26.11. uto
    LIBO1415 - ultrazvuk
    29.11. pet
    IVKA33 - 1.ultrazvuk
    TEICH56 - beta

PROSINAC 2024.
    2.12. pon
    TRATINČICA - 🩷 stiže curica 🩷
    3.12. uto
    BUTTERFLY - ultrazvuk 
    10.12. uto 
    LUNOLINA - ultrazvuk
    11.12. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Sretno svima danas! 🤞🏻❤️
    Emma tebe sam popratila jučer, čestitam! Nadam se da će sve dalje biti u redu🤞🏻❤️
    Annboleyn sad si bar na sigurnom. Drži se.. ❤️🫂

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733 💔 Miss Ab

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.