Potpomognuta oplodnja vol. 9

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

sanjushka

Broj poruka: 1033

Prijavi adminu

⚠️ 🤞🏻❤️💪🏻 ⚠️     
    STUDENI 2024.
    2.11. sub
    DODO87 - beta
    PIXI - beta
    BLESS - transfer 
    4.11. pon
    LUNOLINA - 1.ultrazvuk
    LIBO1415 - 1.ultrazvuk
    SANJUSHKA - 1.ultrazvuk
    SANIII - beta
    MEDENKO - f.transfer
    5.11. uto
    RUŽAFT - 1.ultrazvuk
    BUTTERFLY - ultrazvuk
    6.11. sri
    ČOKOLADICA - ultrazvuk 
    11.11. pon
    ŽUŽI - beta
    13.11. sri
    HYPNOTICPOISON - ultrazvuk 
    20.11. sri
    KAWA - ultrazvuk 
    25.11. pon
    TERA_ - ultrazvuk 

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
    ➡️ Ako još netko želi na listu ili je nešto krivo upisano javite… 

Verbena i Nina žao mi je zbog negativne bete 😔🫂
    Slee ❤️
    Sretno danas ako netko nešto ima.. 🤞🏻❤️

👩🏼 36, endometrioza, AMH 0.44µg/L
    🧔‍♂️ 32, sve ok
    ✴️KBC Rijeka
    1. 2020. stim, ❄️ 1js zbog endo
    2. 4/23 stim IVF, 2js + 1 odmrznuta, 2 oplođ, transf 1js, ➖
    3. 9/23 prir. IVF ➡️ 1js ❌ nije oplođena
    4. 10/23 prir. IVF ➡️ 1js ✅, ➖
    ✴️Beta+
    5. 2/24 stim IVF ➡️ 2js, 1 oplođ, transf 2d zametak, 13dnt β 403, 15dnt 730, 18dnt 2364, 20dnt 3428, nema ❤️ - BO💔
    ✴️Repromed
    6. 6/24 stim IVF ✖️
    7. 9/24 stim IVF, 4js, 3 oplođ, transf 1 bc, β 11dnt 1021, 13dnt 2733,⏳

wildflower

Broj poruka: 784

Prijavi adminu

Slee

Verbena i Nina zao mi je zbog bete, saljem vam velike zagrljaje!
    Cure koje imaju prisutno krvarenje u trudnociznam koliko je to tesko i iscrpljujuce. Drzite se i mislim na vas!

Htjela sam se zahvaliti svim curama, stvarno ste divne i base rijeci i savjeti mi puno znace ❤️ Sve sam jucer iscitala i u pravu ste sve! Posebno bih se zahvalila Bless koja mi je otvorila oci sa savjetom da za te novce mogu i u tri prirodna i tako si povecam sanse, meni to uopce nije palo na pamet, stvarno je istina da me vidimo siru sliku kad smo preblizu problemu. Cini mi se to kao dobra ideja i probat cu razmisljat u tom smjeru.
    Takodjer bih posebno izdvojila i Wildflower, stvarno ti je svaka rijec na mjestu i slazem se da bi se stvarno trebala najprije na neko vrijeme odmaknuti i pokusati ziviti zivot pa ce se odluka iskristalizirati. Nije da mi to nije palo na pamet, ali znate kako je to kad nesto zelite sad i odmah. Onda se sjetim sina koji je u fazi daj mama sad i odmah, a ja mu na to kazem da sad i odmah moze dobiti samo zagrljaj, a za ostalo ce se morati strpiti. Mislim da cu cesce morati to ponavljati i sebi. Tesko mi je i to sto dok citam forum i vase planove i procese, povuce me da i ja svoj sklepam posto poto, vezala sam se tu za vase price i tesko mi je napraviti rez i ne pratiti ih vise, ali imam osjecaj da je mozda bas taj rez potreban kako bi zaista mogla odmaknuti privremeno fokus s postupaka na nesto drugo. Mislim da sam ovisna o forumu i postupcima 😂 Doci cu svakako pogledati u ponedjeljak kako je curama prosao prvi pregled, a moram popratiti i betocekalice, ali necu puno komentirati kako bi uspjela nakon nekog vremena skroz razrijediti posjecivanje foruma, bar na neko vrijeme. Ako odlucimo, sigurno necemo u novi postupak prije nove godine pa racunam da me do tada nema, nemojte me zaboraviti 😂 Zapravo se nadam da vise nece biti poznatih imena tada tu, ili da cete sve doci pozeljeti mi srecu s trudnickim trakicama ispod imena! Zagrljaj svima u kojim god da ste fazama, a cujemo se jos iduci tjedan kad dodjem cestitati na odlicnim pregledima i pozitivnim betama. Kao sto vidite, dosta sam dramaticna, ali fakat mi ovaj put i svi vi znacite 😘😘

❤️❤️❤️❤️polako i smireno. 

'91, PCOS, AMH 29,4 pmol/L (4,1-58)
    '86, oligozoospermia
    Repromed:
    2mj/2024 - 1. AIH ❌
    4mj/2024 - 1. IVF - SET BC | 1 BC ❄️ | 9dnt β 262 | 11dnt β 769 | 13dnt β 1646 ➡️ 1. uzv 15.05. ❤️ Panorama low risk - it's a boy 🩵

Dodo87

Broj poruka: 323

Prijavi adminu

Slee, puno pusa i zagrljaja ti šaljem 🤗😘
    Cure su sve jučer rekle, ja sam samo htjela dodati da nije sebično željeti još jedno dijete, iako ga već imaš. Da, imamo djecu iz jednog postupka i smatramo ih blagoslovom i čudom, kao i utjehom kad nešto pođe po zlu, no isto tako, planiranjem još jednog djeteta zapravo želimo i sebi (pritom mislim na muževe i nas) i tom djetetu podariti stvarno nešto neprocjenjivo i nitko ne može reći da je to sebično. Koliko žena može reći da voli i želi svoju bebu od stadija oocite? Ne osuđujem njih, ali hoću reći da kad netko tko je prirodnim putem zatrudnio poželi još djece, to je nornalno, a istovremeno, nas se spušta na zemlju govorima da već imamo dijete, čemu navaljivati i tražiti "leba nad pogačom".
    A što se tiče novaca, život je skup, ali djeci je obitelj neprocjenjiva, tako da planirati još jedno dijete je najveći dar koji možemo dati sebi i svojem djetetu. Naravno, ne smijemo se pogubiti u postupcima, ja isto sav fokus stavim na to pa lagano sve drugo pauziram, i zato mislim da je dobro da ćeš se odmaknuti, sami tvoji postupci govore da si posvećena i razumna i da ti nije svejedno. isto tako, važno je napisati sve što te muči, jer osim podrške, dobiješ i neku novu perspektivu.
    Što god odlučila, sretno 🤗😘
    Cure, moj test danas, 10dnt je bijel, prazan, ja mislim da stvarno nema šanse, skidam ružičaste naočale. Vadit ću betu u sub, javiti u kliniku pa ću vidjeti dalje.
    Koliko god sam htjela plus, toliko si mislim da je ovo puno bezbolnije nego da dođem do nekog ranog tjedna i ponovi mi se spontani, ako nešto nije u redu, bolje sad nego kasnije.
    Iskreno, sve me vuče u Repromed.
    Pixi 🪄🍀 navijam

Ja 1987, MM 1987
    1. postupak Petrova 2020, ET 2 embrija, trudnoća - stigla curica <3
    FET 2023., Petrova/VV - 2x neuspjeh, bez trudnoće
    2024: AMH 2,7 pmol/L, on - normo, sve ok histero✅️, kariogrami✅️, sve super, jedino MTHFR homozigot TT, PAI-1 heterozigot
    IVF klinika, 3/24, aspiracija 5js, 4 oplođene, ET 2 3dnevna embrija, bez smrzlića, missed ab u 6tt.
    Novi postupak 10/24 blaga stim, Femara+Gonal 150+Cetrotide
    ET 3dnevnog embrija 21.10., beta 2.11.⏳️
    dodo87.forum@gmail.com

💜Medenko

Broj poruka: 321

Prijavi adminu

Dodo žao mi je..
    Pixi i Bless  sretno danas
    Slažem se sa curama..za druge je normalno da požele stotinu djece..mi otpočetka slušamo evo sad ste uspjeli pa na miru ste,ajme pa nećeš ponovno prolaziti opet sve,ili stari ste nejdete valjda na još jedno..kao i ne osjećaš se čudno što u 40-tim imaš bebu????Ne najiskrenije osjećam se na pravom mjestu u pravo vrijeme,osjećam se blagosovljeno,bila bih Sofijina mama radje milijun puta nego išta drugo i ako Bog može još uvećati našu sreću molim se za to a ne bježim od toga...Smatram dokle god su osjećaji pozitivni,zdravlje dopušta na nama je...a drugi neka brinu svoje brige

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨

Žuži

Broj poruka: 279

Prijavi adminu

Dodo žao mi je zbog negativnog testa😕
    Ivka javi nam se čim se čuješ s doktorom 🤞🏼🤞🏼

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf, bemfola 225, cetrotide, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, bemfola 250, cetrotide, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica zamrznuta
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 ivf, Letrozol, klomifen, HMG/FSH+antagonist, 3 js, 2 oplođene, obe vraćene 3 dan, beta 0👎🏼
    5/24 ivf, gonal 300, antagonist, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 zamrznuta
    7/24 FET 👎🏼

Bless💫

Broj poruka: 141

Prijavi adminu

Slee mozda ti je to i potrebno, skicni nas navecer nekad i znamo da navijas za svaku od nas iz prikrajka 💗 
    Dodo87 zao mi jee🥺💓 naravno da treba dati sansu i drugoj klinici nekad, ne mora znaciti da je trenutna losa, ali nekad je potreban drugaciji pristup. 🍀
    Pixi sreeeeetno danas 🍀 javiii nam seee(bas imam dobar osjecaj) 💗💗
    Medenko hvala, ja tek u subotu imam transfer 😍 

👱🏻‍♀️32 god. - desni jajovod ✂️ AMH 2,24 ng/ml
    👨🏼‍🦲34 god. - savrsen
    1biokemijska, 2VM
    1.IVF 08/2023- 8🥚 transfer 2BC -VM (MTX)
    2.IVF 04/2024- 8🥚 5 oplodenih -3 BC , transfer 2BC- beta ➖ 1❄️
    07/2024 stimulirani FET 1 blastociste ➖
    3. IVF 10/24 - 4🥚

Saniii

Broj poruka: 1096

Prijavi adminu

Moja beta negativna, okej sam zasad..
    .
    Kawa iskreno ne znam, vjerojatno ću u hodu odlučit kad cu opet u FET. Još ne znam kakvo me raspoloženje slijedi 😏.
    Anda čudan ciklus skroz, i tu se bez pregleda nema što reći. Duphaston je progesteron i on ne deblja endometrij, to radi estrogen tj estrofem. Vidjet ćeš na idućem pregledu kakvo je stanje..
    Ella81 šaljem utješni 🤗, ne znam što drugo reći .
    Verbena žao mi je, suosjećam 😔
    Rainbow 🤞🤞🙏🙏.  Ti i Medenko se baš pratite, pa jel moguce da vam se i curice isto zovu 🫠. 
    Slee cijelo jutro želim napisati a zapravo je sve rečeno, i ja ti mogu samo savjetovati- nemoj sad trenutno donositi nikakve odluke, jer dok smo emocionalno down nijedna odluka nije ispravna i kasnije se pokaže da je bila kriva. Pusti da se stvari slegnu, jer koju god odluku da sad doneseš vrijeme i buduće okolnosti će na kraju reći svoje, iskusila na vlastitoj koži 😏.
    Ovoliko koliko pišeš, kao da vidim jednu svoju karakternu crtu kod tebe, a za sebe znam da dok ne pokušam sve što mislim da mogu i što mi je dostupno, da neću bit mirna sutra sama sa sobom i ne želim se sutra pitati što bi bilo da je bilo, i ne želim se sutra kajati,  i to mi je nekako misao vodilja za dosta odluka...
     Vezano za drR I pretrage, i meni je previše nonšalantan oko njih i ako te on ne šalje na pretrage pa, pošalji se sama 😎. Vrlim 🤗

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️

Saniii

Broj poruka: 1096

Prijavi adminu

Dodo žao mi je zaista , suosjećam 😔.
    .
    Nadam se da smo sad zatvorili negativni niz sa lošim vijestima i da sad slijede opet pozitivne 🙏
    I ja ću citat i pratit iz pozadine , treba napunit sad ponovo baterije 😏..

🙋‍♂️1982 normo
    🙋‍♀️1988 2020 jajovodi ✂️ amh 18, pai 4g/4g, mthfr
    1.Ivf Petrova 07/20 10js ET 1bc❌️
    2.Ivf 01/21 13js ET 2bc❌️
    FET 03/21 2bc❌️
    3.Ivf 06/21 14js ET 1bc❌️
    FET 01/22 1bc beta 9dnt 55, 131, 66 biokemijska❌️
    4.Ivf Skvorc 06/22 13js ET 2 trod 8st❌️
    FET 12/22 2bc ❌️
    5.IVF prirodni 02/23 ET 1trod 8st ❌️
    6.IVF 05/23 Alea fertility 7js 2bc
    FET 06/23 ❌️
    FET 09/23❌️
    7.Ivf 05/24 Repromed 9js 3bc Et 1bc❌️
    Fet 11/24 ❌️

Pixi

Broj poruka: 180

Prijavi adminu

Sanii i Dodo grlim vas. Želim vam snagu za dalje. ❤️❤️❤️
    Radite ono kako se osjećate. Zaista mi je zao.Moja beta 10dnt je 204, Bless imala si dobar osjećaj 😊
    Marisha i Srculence hvala vam 🥰🥰🥰

👩🏻‍🦰35, Hasimoto, 👩🏻‍💻42, Oligozoospermia
    pokušavamo od 8/22
    1.ICSI 2mj/24: 9 js, ET-2 trodnevna, 1❄️, Beta ❌
    FET 5mj/24 1-bc, Beta❌
    2. ICSI 10/24 18js, ET-2bc, 5 ❄️, Beta 2.11

Žuži

Broj poruka: 279

Prijavi adminu

Pixi

Sanii i Dodo grlim vas. Želim vam snagu za dalje. ❤️❤️❤️
    Radite ono kako se osjećate. Zaista mi je zao.Moja beta 10dnt je 204, Blessimala si dobar osjećaj 😊
    Marisha i Srculence hvala vam 🥰🥰🥰

Cestitke Pixi! Bas mi je drago👏🏼👏🏼🥳🥳

👩🏻 34 👦🏻34, od 6/21, amh 6,52 pmol/L
    10 i 11/22 - AIH 👎🏼
    12/22 1Ivf, bemfola 225, cetrotide, 4 js, 1 vraćen 👎🏼
    5/23 2 ivf, bemfola 250, cetrotide, 7 js, 5 oplođenih, vraćena 2 (biokemijska)👎🏼, 1 blastica zamrznuta
    7/23 Fet, trudnoća, srce stalo kucati u 9+6, spontani
    12/23 ivf, Letrozol, klomifen, HMG/FSH+antagonist, 3 js, 2 oplođene, obe vraćene 3 dan, beta 0👎🏼
    5/24 ivf, gonal 300, antagonist, 3 js, 3 blastociste, 2 vracene👎🏼, 1 zamrznuta
    7/24 FET 👎🏼

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.