Beba Zdravlje i njega bebe 05. veljače 2014.

Preporučite pedijatra!

pedijatar
Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ako imate dobro iskustvo sa svojim pedijatrom i želite ga preporučiti i drugima, napišite na forumu njegovo ime, gdje radi i zbog čega biste ga preporučili. Na taj način sudjelovat ćete u stvaranju top liste pedijatara po preporuci roditelja s Klokanice, koju ćemo objaviti početkom ožujka

Kako pronaći "pravog" doktora za svoju bebu, pitanje je koje si postavljaju mnogi roditelji, osobito kada se radi o prvom djetetu. Jedna je mogućnost odabrati pedijatra u najbližem Domu zdravlja, uz preporuku patronažne sestre koja dolazi u kućni posjet u prvim danima nakon povratka iz rodilišta, ili pak drugih roditelja iz susjedstva.

Roditelji koji očekuju da pedijatar bude osjetljiv na neke njihove potrebe, da ima iskustva s određenim problemom koje dijete ima, da ima razumijevanja i podržava neke njihove, možda neuobičajene stavove, ili im je pak najbitniji njegov osobni pristup, često su spremni na preglede ići i na drugi kraj grada.

Pedijatar po preporuci roditelja s Klokanice

U svakom slučaju, preporuke drugih roditelja mogu puno pomoći i zbog toga pozivamo sve roditelje na Klokanici, koji su zadovoljni svojim pedijatrom, da u raspravi ispod članka napišu njegovo ime, gdje radi i zbog čega bi ga mogli preporučiti, po čemu je on "dobar pedijatar".

Na temelju vaših poruka, početkom ožujka objavit ćemo top listu pedijatara po preporuci roditelja s Klokanice. 

Ostavite svoju preporuku!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.