Beba Zdravlje i njega bebe 14. srpnja 2021.

Pelene za djecu Lumpi Premium omogućavaju maksimalno upijanje i suhoću

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Dolazak novog člana u obitelj izuzetno je važan događaj i predstavlja neizmjernu sreću za roditelje, bliže članove obitelji i prijatelje. Međutim, kad u dom uđu ta mala nježna bića, javljaju se i velike promjene u načinu života cijele obitelji u želji da se o bebi brine na najbolji mogući način

Bebina je koža osjetljiva i iznimno nježna, stoga nije ni čudo da roditelji posebnu pažnju posvećuju odabiru i kupnji pelena, želeći im osigurati samo najkvalitetniju njegu. Konzum ih u tome razumije i podržava, stoga u svojem asortimanu nudi pelene za djecu Lumpi Premium odlične kvalitete i prihvatljive cijene, koje omogućavaju roditeljima da uživaju u opuštenim trenucima.

 | Author: Promo Foto: Promo

Uz pelene za djecu Lumpi Premium roditelji se mogu opustiti i više vremena posvetiti svojoj bebi, zajedničkim igrama i druženjima. Odlikuje ih vrhunska tehnologija SAP za maksimalno upijanje koja pruža suhoću i tijekom dana i noći, a proizvedene su u skladu s posljednjim inovacijama na tržištu. Njihova je moć upijanja dragocjena roditeljima koji se noću bude radi hranjenja jer im je osobito važno da je beba tijekom noći suha kako je presvlačenjem ne bi dodatno razbudili. Osim toga, anatomski oblik smanjuje rizik istjecanja i propuštanja te pruža djetetu osjećaj ugode i slobodu kretanja, dok je široka traka za zatvaranje mekana i elastična što jamči potpuno prianjanje i istovremeno udobnost.

 | Author: Promo Foto: Promo

Pelene za djecu Lumpi Premium dobile su i priznanje "Odabrani proizvod godine 2021." u kategoriji privatnih robnih marki na temelju mišljenja i ocjena samih kupaca, a mogu se pronaći na policama Konzumovih prodavaonica diljem Hrvatske. Osim pelena, linija Lumpi obuhvaća i brojne druge proizvode koje Konzum neprestano proširuje i unaprjeđuje kako bi roditeljima olakšao svakodnevni život i brigu oko djece. Više informacija o proizvodima Lumpi dostupno je na konzum.hr.

MultiPlusCard Dječji klub namijenjen je trudnicama i roditeljima mališana. Za dobrodošlicu u MultiPlusCard Dječji klub dobivate KUPON s kojim u nekoj od prodavaonica Konzuma možete odabrati pakiranje Lumpi Premium pelena GRATIS te kupon s 15 % popusta na jedan Lumpi proizvod po izboru. Očekuje vas i kupon s 10 % popusta na BABY opremu koji možete iskoristiti na Abrakadabra webshopu! Ostvarite super pogodnosti, popust za rođendanski poklon Vašeg mališana i štedite novac. Od 17.6. do 30.6. na mobilnoj aplikaciji MultiPlusCard za sve članove kluba pripremili smo kupon s 30% popusta na Pelene Pampers Premium Care i Pelene gaćice Pampers Premium Care te super popuste na dječje proizvode za njegu koje možete iskoristiti u Konzumu. Uz to čekaju Vas kuponi sa super uštedama na baby opremu na Abrakadabra webshopu. Učlanite se u MultiPlusCard Dječji klub!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.