Beba Zdravlje i njega bebe 29. listopada 2021.

Kako znati da pelene odgovaraju svim potrebama tvog djeteta?

Foto: Lupilu

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Za bebu su najvažnije udobne, brzoupijajuće i prianjajuće pelene, a u našem testiranju mame su zaključile da uz Lupilu pelene mališani ostaju suhi kroz cijeli dan i noć i ocijenile ih ODLIČNOM ocjenom 4.6 od 5!

Pelene su neizostavan i gotovo najvažniji svakodnevni predmet za bebu od njenog rođenja. Neki roditelji potroše puno novaca na pelene da bi na kraju njihova beba bila nezadovoljna, razdražljiva i mrzovoljna jer joj pelene ne odgovaraju. Bebe ne mogu reći što misle, ali itekako mogu pokazati. Kako znati da pelena potpuno odgovara potrebama tvog djeteta? 

Odgovarajuća veličina

Kao prvo, obavezno provjeri smjernice o težini djeteta i odgovarajućoj veličini. No svaka beba je različita i čak i ako su iste težine, bebe mogu biti različite u građi tijela, širini bokova i nogica. Isprobaj različite veličine na bebi jer pelena ne smije biti preuska ili prelabava. Odabereš li premale pelene, bit će preuske i uzrokovati nelagodu bebi, dok je curenje problem kod prevelikih pelena.

 | Author: Lupilu Foto: Lupilu

Kako bi se beba mogla slobodno kretati i mirno spavati, važna je i rastezljivost pelene. To znači da pristaje bebinom tijelu bez ostavljanja nabora i tragova na koži bebe.

Udobnost

 | Author: Promo Foto: Promo Bebina koža je tanja od kože odraslih i osjetljivija, zato je važan i materijal od kojeg je pelena izrađena. Ponekad beba reagira crvenilom i osipom glutealne regije i roditelji najčešće krive pelene, ali osip ne mora biti nužno vezano za način prematanja. No svakako je dobro da je pelena izrađena od mekog i prozračnog materijala što neće ograničiti protok zraka do donjeg dijela bebinog tijela.

Otpornost na curenje

 | Author: Promo Foto: Promo Novorođenče često mokri i ima stolicu gotovo iza svakog podoja i najugodnija će mu biti izdržljiva i upijajuća pelena koja sprječava vlaženje i curenje, a naposljetku i pelenski osip.

Mame su Lupilu pelene ocijenile s odličan! 

Za bebu su najvažnije udobne, brzoupijajuće i prianjajuće pelene, a Lidl i missMAMA organizirali su veliko testiranje Lupilu pelena veličine od 1 do 6 tijekom kojeg je 100 čitateljica dobilo i sa svojim bebama testiralo jedinstvene pelene Lupilu kroz deset dana. Mame su zaključile da uz Lupilu pelene mališani ostaju suhi kroz cijeli dan i noć jer su Lupilu pelene ocijenile ODLIČNOM ocjenom, 4.6 od 5!

 | Author: Lupilu Foto: Lupilu

Osjećaj dugotrajne suhoće

 | Author: Promo Foto: Promo Lupilu pelene pružaju djetetu osjećaj dugotrajne suhoće. Dryway tehnologija brzo i ravnomjerno raspoređuje vlagu, zahvaljujući trima upijajućim kanalima namijenjenim poboljšanju distribucije tekućine. Uz sigurnu barijeru protiv istjecanja nema brige da će pelena procuriti, a indikator vlažnosti signalizira kada je vrijeme za promijeniti pelenu.

Za bebe u pokretu

 | Author: Promo Foto: Promo Kako rastu, bebe su sve aktivnije - migolje se, pužu, hodaju i trče. Osim što osiguravaju savršeno pristajanje i kod manje dojenčadi, preklapajuće trake dovoljno su fleksibilne da bebi omoguće nesmetano kretanje, a opet dovoljno čvrste da i kod najživahnijih mališana pelenu zadrže na mjestu.

Prozračnost bez alergena

 | Author: Promo Foto: Promo Tanka, udobna i meka pelena izrađena od celuloznih vlakana osigurava optimalnu cirkulaciju zraka, savršenu suhoću i posebno je nježna prema bebinoj koži. Sve Lupilu pelene dermatološki su testirane, ne sadrže lateks ni poznate alergene.

Saznaj više o Lupilu pelenama za bebe!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.