Beba 09. prosinca 2022.

Na što obratiti pažnju prilikom odabira kašica

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Od trenutka kad postanemo roditelji, počinje briga za zdravlje naše djece, a posebno briga za zdravu prehranu. U BFF – Baby Food Factoryju (Tvornici dječje hrane) to razumiju, pa su osmislili Nutrino, brend koji će se pobrinuti da se dijete hrani pravilno i zdravo.

Posjet rođacima, druženje s prijateljima, odlazak u kino, dogovor za igru s vršnjacima naše djece, sve su to prilike kada vrlo lako pokleknemo pred nezdravom hranom ili jednostavno nemamo vremena unaprijed pripremiti zdrave obroke. Ipak, znamo svi da neke stvari ipak nećemo nuditi mališanima, a kamoli onima najmanjima. I tada im treba ponuditi nešto u „zamjenu“ za pecivo ili grickalice, primjereno njihovoj dobi, a uz to pazeći da je to zdravo. E, tu na scenu stupa Nutrino.

 | Author: Nutrino Foto: Nutrino

Ako tvoji klinci još nisu probali ove slatke kašice, suhe žitarice i svima uvijek omiljene voćne kaše, onda to moraš staviti na svoj popis za kupovinu. Ovi proizvodi izrađeni su od 100% prirodnih sastojaka, bez aditiva, konzervansa i dodatnih šećera, pa ćeš im moći bez grižnje savjesti dati ovu samo naizgled brzu hranu. Štoviše, ovi su proizvodi sve samo ne brza hrana! Možeš biti sigurna da svom djetetu osiguravaš zdravu, kvalitetnu i potpuno sigurnu hranu.

 | Author: Nutrino Foto: Nutrino

To potvrđuje i način proizvodnje ovih dječjih proizvoda. Jesi li čula za „čiste sobe“? I ovo nije šala na tvoj račun, ne mislimo na sobe u tvom stanu – to nećemo provjeravati, ne brini! Ove „čiste sobe“ nalaze se u Tvornici dječje hrane, gdje se koristi najsuvremenija tehnologija i oprema. „Čiste sobe“ podrazumijevaju potpunu odsutnost nečistoća i takvi su uvjeti potrebni u operacijskim dvoranama ili farmaceutskim ustanovama. No, nisu standard koji trebaju poštivati tvornice koje proizvode dječju hranu. Ali Tvornica dječje hrane to ipak čini i prvenstveno zbog toga može jamčiti zdravu i sigurnu proizvodnju.

 | Author: Nutrino Foto: Nutrino

Obitelji s više djece različite dobi često se više pobrinu za one najmlađe, dok se uvijek za one starije nekako snađu. No, Nutrino ti nudi opcije za svaku dob. Oni najmlađi će uživati u slasnim kašicama koje dolaze u raznim varijantama - od povrća, od mesa ili od voća s ili bez dodataka keksa ili žitarica. Ambalaža staklenki, u kojima dolaze kašice, obložena je termoskupljajućom folijom koja štiti proizvod od svjetlosti, prašine i otvaranja. U toj dobi uvođenja kašica dobro dođe i svaka varijacija i novost, pa su tu i suhe žitarice, idealne za to doba jer su obogaćene s 13 vitamina i 4 minerala koji nisu podložni toplinskoj obradi, što im omogućuje očuvanje svih hranjivih svojstva.

 | Author: Nutrino Foto: Nutrino

A kad imaš i one starije klince koji su već „prestari za kašice“, onda sa sobom moraš imati Nutrino voćne užine u „pouch“ pakiranjima. Klinci ovo ne odbijaju, provjereno. Ovo je ukusan i zdrav voćni međuobrok za najmlađe, a dolaze u različitim voćnim kombinacijama – samo voće, voće sa žitaricama ili voće s keksima. Idealne su za ponijeti, možeš ih zatvoriti pa ponovno koristiti i nešto jako važno, ne cure.

 | Author: Nutrino Foto: Nutrino

Ovim Nutrino proizvodima pokrivaš sve uzraste – od prvih zalogaja, pa sve do zdravih obroka za stariju djecu. Ovog Adventa sa sobom ponesi Nutrino voćnu kašu, suhe žitarice ili voćne kaše i u miru pojedi svoj obrok za gušt, dok klinci uživaju u svom. A možda i tebi, nakon svih mirisa i okusa Adventa baš dobro dođe malo zdrave hrane, pa ako klincima ostane…

 | Author: Nutrino Foto: Nutrino

  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • mainchick11

    Hello, Dr. OZ Odin, I want to thank you for the love spell you did for me. My boyfriend  is back to me after using your returning love spell. Thank you so much, we will never forget this great happiness you brought to my life. If you are in need of this powerful spell caster you can reach him through this WHATSAPP +2348139424847 email: doctoroz2020@gmail.com     I must tell this to everybody because I am so happy...    1: Spell to get back your Ex Husband 2: Luck spell 3: Lotto spell 4: Money spell 5: revenge spell WHATSAPP +2348159540981 email: doctoroz2020@gmail.com

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.