Beba 31. ožujka 2022.

Talentirana djevojka iz Ukrajine izrađuje prekrasne igračke: Evo kako ih možete naručiti…

Foto: instagram.com/ushi__plushi ;Talentirana djevojka iz Ukrajine izrađuje prekrasne igračke: Evo kako ih možete naručiti…
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Iryna Sierikova izrađuje prekrasne plišance koje su probudile nostalgiju u nama te nas na trenutak uspjele vratiti u bezbrižne dane djetinjstva.

MissMama svesrdno podržava rad malih poduzetnika, a danas vam donosimo inspirativnu priču o Iryni Sierikovi, 26-godišnjoj Ukrajinki iz Kharkiva, koja je svoj kreativni hobi pretvorila u posao. Iryna izrađuje prekrasne igračke, jastuke, dekice i čarape za mališane (i sve one koji se tako osjećaju), a zanimljivo je da je svaki proizvod od početka do kraja ručno izrađen s puno ljubavi i svaki plišanac ima svoju jedinstvenu priču. 

Nažalost, Iryna je zbog ratnih okolnosti morala napustiti svoju domovinu, a utočište je 11. ožujka pronašla u Hrvatskoj. Tom prilikom razgovarali smo s Irynom o njezinom stvaralaštvu te je upitali kako je sve započelo.

Iryna je počela stvarati prije nešto više od godinu dana, a već je osvojila naklonost mališana i razveselila svakoga tko je imao priliku vidjeti njezina prava mala umjetnička djela.

„Prije skoro 1,5 godine prvi put sam isprobala pletenje čarapa, uživala sam. Tada sam se upoznala s plišanim nitima i odlučila napraviti dječju igračku. Od tada ne mogu zamisliti život bez izrade plišanih igračaka. Količina vremena utrošenog na izradu igračke ovisi o njezinoj veličini, otprilike je za jednu igračku potrebno 1 do 4 dana“, ispričala nam je Iryna.

Svaki proizvod je ručno izrađen s puno pažnje i ljubavi

Kakav god oblik zamislili, ova kreativka isti će vam i ostvariti. Iryna nam je otkrila kako često izrađuje plišance po narudžbi jer je kupcima najdraže kada sami mogu birati oblik, boju i veličinu. Naravno, svaki proizvod dobiva i njezin finalan touch kako bi se svaki kupac osjećao posebno.

„Svaka igračka je posebna jer je svaka individualna. Ne mogu napraviti dvije potpuno identične igračke. Kao što sam ranije napisala, ono što ih čini posebnima je to što je svaka igračka dio moje duše i ljubavi. Igračke kreiram po želji, a uvijek pažljivo slušam želje kupca. Trudim se ispuniti sve želje kako bi igračka donijela maksimalno zadovoljstvo vlasniku.“

Kako naručiti proizvode? 

Ako tražite originalni poklon za svoje najdraže, ručno izrađeni plišanci, dekice i čarape, odličan su izbor. „Najviše od svega u svom radu inspiriraju me dječje emocije iz mojih igračaka. U svaki svoj proizvod stavljam dio duše. Lijepo je znati da će igračka biti novi dječji prijatelj, da će dijete ugrijati tople čarape ili dekica“, ispričala nam je Iryna.  

U ponudi možete pronaći prekrasne personalizirane igračke, lutke, ukrase i dekoracije za dom poput dekica i ukrasnih jastuka. Svaki od proizvoda jedinstven je na svoj način te čine izvrstan poklon za sve one koji cijene originalnost, ručni rad i unikatan dizajn.

Bez obzira želite li jednu od ovih stvarčica pokloniti svojoj dječici, najboljoj prijateljici, sestri ili mami, druga strana raznježit će se u trenu. Prekrasni ručno rađeni proizvodi savršen su znak pažnje koji će rezultirati onim najvažnijim - širokim osmijehom.

Za sve narudžbe slobodno se javite Iryni putem poruka na Instagram profilu. "Rado ću prihvatiti sve narudžbe na svom Instagramu - ushi__plushi", poručuje Iryna.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.