Beba Svijet kako ga vide mame 10. kolovoza 2020.

Ovo su naši savjeti za buduće mame - iskustva stvarnih žena

Foto: missMAMA

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svaka će se majka složiti s time kako joj se život promijenio iz temelja u onom trenutku kad je prvi put uzela dijete u svoje naručje. Premda majčinstvo ponekad zna biti izazovno, evo što su naše mame savjetovale

Iako tvoje tijelo doživljava velike promjene u trudnoći, svaka 'muka' prestaje u onom trenutku kad primiš to malo stvorenje u ruke. Vrtlog emocija riječima je neopisiv, no sve se možemo složiti kako zapravo tad uplovljavamo u avantura života. Osim što nam se život mijenja iz temelja, mijenjaju nam se i prioriteti.

Dijete postaje centar svih događanja te je sva pažnja usmjerena na njega. Koliko im se promijenio život, s kakvim se izazovima svakodnevno susreću i koje promjene nisu očekivale, ispričale su nam naše mame, Petru, Lanu, Natašu, Martinu i Jelenu. Evo što su priznale, izdvojile i na što su to upozorile buduće mame.

 

Kada bi se gledale samo brojke, mame bi uvijek bile na gubitku. Jer svaka mama mora računati na manje sna, manje vremena, manje udovoljavanja sebi. Srećom, postoje stvari koje to nadoknađuju. Tu je bezuvjetna ljubav, nesebičnost, osobni rast. A tu je i A1, brand koji razumije majke i spreman je okrenuti brojke na pravu stranu - na stranu ljubavi i onih koji je neumorno dijele.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.