Beba Svijet kako ga vide mame 29. svibnja 2020.

A1 ima poseban poklon za mame u 2020.

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Korisnicima mobilnih usluga koje su postale mame u 2020. godini A1 Hrvatska daruje neograničen mobilni internet uz Mobilnu M tarifu i do 500 kuna popusta na kupovinu mobilnog uređaja uz Mobilnu M ili L tarifu

Postati roditelj jedno je od najljepših iskustava u životu, ali za one koji to postaju po prvi put predstavlja i ulazak u novu, do sad nepoznatu, fazu života. Osim neizmjerne sreće, život novih roditelja obilježava prilagodba te neprestana potraga za savjetima i informacijama o tome što je najbolje za moje dijete. 

A1 Hrvatska ima posebnu ponudu za mame 2020. Korisnicima mobilnih usluga koje su postale mame u 2020. godini daruje neograničen mobilni internet uz Mobilnu M tarifu i do 500 kuna popusta na kupovinu mobilnog uređaja uz Mobilnu M ili L tarifu. Mame do 500 kuna popusta mogu ostvariti i na jedan od najatraktivnijih uređaja u ponudi Huawei Nova 5T 128 GB. Riječ je telefonu koji neće razočarati fotografijama i videom koje snima što većini mama i najvažnija odlika mobilnog uređaja.

Promotivna ponuda dostupna je svim mamama koje su to postale u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine, a pogodnosti se mogu iskoristiti isključivo na A1 virtualnom shopu ili na web stranici. Ponuda vrijedi za samo jednu pretplatničku liniju te je moguće kupiti samo jedan uređaj uz primjenu popusta. 

Briga o povezanosti korisnika uvijek je bila u fokusu poslovanja A1 Hrvatske, a u novim okolnosti u kojima svi živimo važnija je no ikada. Kako nove mame konzumiraju brojne online sadržaje, osobito edukativne videe i blogove, neograničen internet i novi uređaj pomoći će im da pronađu odgovor na mnoga pitanja iz svijeta majčinstva i ostanu povezani  se s onima koje vole na najboljoj mreži. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.