Beba 22. listopada 2021.

PEPCO je lansirao Poopeys pelene koje dolaze u tri veličine i po super cijeni!

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Popularni maloprodajni lanac PEPCO, već nekoliko godina oduševljava kupce diljem Hrvatske. Posjećuju ga u potrazi za ženskom i muškom odjećom te brojnim dodacima za kućanstvo, a posebno je poznat roditeljima. Mame u PEPCU pronalaze modernu i povoljnu dječju odjeću, izrađenu od kvalitetnih materijala poput organskog pamuka. Osim odjeće, tu su i igračke te razni dodaci za uređenje dječjih soba, a od nedavno PEPCO nudi i širok izbor proizvoda za njegu beba. U našim smo trgovinama predstavili europske brandove Onlybio i Linomag te njihove probrane proizvode za njegu dječje kože, prikladne za korištenje gotovo od prvog dana. 

Osluškujući želje svojih kupaca, PEPCO je postojećim dječjim kolekcijama nedavno pridružio i novi hit proizvod – Poopeys pelene u tri veličine, koje drugim brandovima na tržištu konkuriraju i svojim sastavom i cijenom. 

 | Author: Pelene Poopeys Midi

Kako bismo još bolje razumjeli svoje kupce i njihove potrebe, napravili smo istraživanje koje nam je pokazalo kako je cijena pelena bitan faktor za čak 86 % mama. Kao neke od najvažnijih karakteristika navode se i zadržavanje vlage, ne izazivanje iritacija na bebinoj koži te materijal od kojeg su pelene napravljene. Željene karakteristike su i način na koji pelene pristaju bebi, zatim debljina pelene te čak i njihov miris. 

 | Author: Pelene Poopeys Maxi

Rođenje djeteta jedan je od najvažnijih i najsretnijih događaja u našim životima, ali usput nas i ispunjava brigom. Toliko je novih odluka koje treba donijeti, a odabir pelena svakako je jedna od bitnijih. Svaka majka želi najbolje za svoje dijete i pri tome ne želi raditi kompromise. Bitno je da nježna bebina koža ostane suha, bez iritacija i osipa te da se beba u peleni može osjećati svu slobodu pri pokretu. A kad je beba suha i čista, i mama ima brigu manje. 

 | Author: Pelene Poopeys Junior

Vođeni ovime, dizajnirali smo Poopeys pelene koje uspješno odgovaraju na sve zahtjeve. Zahvaljujući mekim i fleksibilnim bočnim stranama, mališani imaju svu slobodu kretanja uz najvišu razinu udobnosti i higijene. Bočne stranice također sprječavaju pomicanje pelene, a čvrsti čičak omogućuje pričvršćivanje pelene još mnogo puta. Poseban dizajn upijajuće jezgre omogućava automatsko upijanje vlage, ostavljajući bebinu kožu suhom, a prozračni, mekani materijal osigurava prolaz zraka i omogućava koži da diše bez izazivanja iritacija. Sve to prati i zaigran dizajn te uobičajeno povoljna cijena! 

Još jedna stvar koja nam je zapela za oko u istraživanju je dostupnost pelena – mame vole kad znaju da pelene lako mogu pronaći u obližnjoj trgovini. Pobrinuli smo se i za to, jer široka mreža naših trgovina čini Poopeys pelene dostupnima diljem Hrvatske. 
Poznata uzrečica kaže „zadovoljna mama, zadovoljna beba“, a mi ponosno možemo tvrditi da sam kreirali pelene koje ju potvrđuju jer će učiniti zadovoljnom i bebu – i mamu!