Beba 23. veljače 2024.

Osvojite paket najnježnijih Violeta Double Care proizvoda i olakšajte si sezonu prehlada

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Reci "bye, bye, prehlade!" uz missMAMA portal i Violeta Double Care proizvode koje danas možeš osvojiti na našem Instagram profilu!

Kihanje, kašljucanje i šmrcanje svake se godine javlja u zimsko vrijeme, posebno kod najmlađih. Iako prehlade vežemo obično samo za zimski period, prijelazni period iz zime u proljeće također krije puno prilika da dođemo u kontakt s virusima. Zato je iznimno važno održavati pravilnu higijenu, a Violeta Double Care proizvodi osigurat će upravo to - u najnježniji osjećaj. Bebina koža je pet puta tanja od kože odraslih i nema razvijene samozaštitne mehanizme pa zato zahtijeva njegu najvišeg stupnja čistoće i sigurnosti. Upravo tome su prilagođene nove, još mekše i nježnije Violeta Double Care Premium baby maramice koje će također pomoći oprati bebine rukice u parku, vrtiću ili izletu. 

Za šmrcavi nosić tu su Violeta Double Care suhe maramice u kutiji koje osim mekoća i dobra moć upijanja krasi i veselo pakiranje koje će se odlično uklopiti u bebinu sobu. Nježnost se nastavlja i kada dođe vrijeme za kupanje uz Violeta Double Care šampon & kupku 2u1 koja ima čak 98 % prirodnih sastojaka i parfem bez alergena. Dermatološki je testirana te sadrži poseban spoj koji štiti formulu od štetnih organizama.  

Jednako je važna i higijena odjeće u kojoj dijete boravi, a želimo da su sredstva kojima ju peremo budu efikasna i istovremeno nježna. Upravo su takvi Violeta Double Care dječji deterdžent i omekšivač koji su dermatološki testirani i hipoalergeni. Formulacija deterdženta posebno je kreirana za uklanjanje tipičnih mrlja s dječje odjeće - čokolada, voćne kašice, mliječni proizvodi, tragovi zelene trave. Tako deterdžent prodire duboko u samu mrlju. Dodaci poput organskog bademovog mlijeka i proteina mlijeka u deterdžentu i omekšivaču prijatelji su u njezi bebine kože, a isto tako utječu i na vlakna baby odjeće - zaglađuju je te sprječavaju pojavu mucica.

 | Author:

Sve ove proizvode pronaći ćeš u paketu koji ti poklanjamo na missMAMA Instagramu - no to nije sve, u paketu se nalazi i Violeta MEDO fotelja! Kada smo prehlađeni sve što želimo je nježan i topao zagrljaj, a Violeta MEDO fotelja pružit će vašem mališanu upravo to. Novi najbolji prijatelj ili omiljeno mjesto za uživanje u domu - na njima je izbor.

Kako do ovog odličnog paketa Violeta proizvoda? Posjetite missMAMA profil na Instagramu, pronađite objavu s fotkom Voleta MEDO fotelje i odradite tri brzopotezna koraka: lajkajte objavu, zapratite @missmama_hr i @violetadoublecare, potom označite jednu osobu koju bi također razveselila ova nagrada. I ne zaboravi objavu podijeliti s drugim mamama kako bi i one imale šansu osvojiti ovu super nagradu. Nagradni natječaj traje tri dana, odnosno do četvrtka,  7. ožujka u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu ili dobitnika. Sretno!  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.