Beba 18. travnja 2023.

Osvojite Bebimil poklon pakete za stvaranje najljepših uspomena s djecom!

Foto: Juliia Abramova/Pexels
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svi roditelji nose u sjećanju slatke male emotivne trenutke u kojima su ih njihovi mališani raznježili do suza. missMama vas poziva da ih podijelite s nama u nagradnom natječaju na Facebooku koji organiziramo uz podršku Bebimila!

Mame, koliko ste dugo čekale na prvu pusu ili trenutak kada vas je vaša beba prvi put nazvala "Mama"? To su trenuci koji se urežu u naše sjećanje i ostaju s nama zauvijek. Pozivamo vas da nam otkrijete uspomene koje se ne zaboravljaju u nagradnom natječaju na Facebooku missMame. Kako bi vam zajednički obiteljski trenuci bili još ljepši, za to se je pobrinuo naš partner Bebimil koji vam je osigurao 5 prekrasnih poklon paketa za stvaranje najljepših uspomena s vašim mališanima.

Uz Bebimil Junior mlijeko za djecu (12 +) koje sadrži sve hranjive sastojke neophodne za zdrav rast i razvoj djeteta, moći ćete uživati uz Bebimil knjižicu igara i uspavanki, pronaći zdrave i fine recepte u Bebimil kuharici s receptima, sačuvati najljepše trenutke i događaje u Bebimil radosnici, a tu su i preslatka Bebimil dječja majica i privjesak za ključeve.

Igrajte se s nama i osvojite Bebimil poklon pakete!

Sve što trebate napraviti je napisati komentar ispod našeg Facebook posta i otkriti nam koji vam je bio najemotivniji trenutak s vašim djetetom. Natječaj traje od 18. travnja do 25. travnja 2023. u podne. Nakon što natječaj završi, redakcija će odabrati najbolje komentare koji će osvojiti poklon pakete Bebimil.

 | Author:

Kliknite i sudjelujte u natječaju na Facebooku missMame!

Poklon paket Bebimil sadrži:

  • Kutiju Bebimil Juniora
  • Bebimil radosnicu
  • Bebimil junior majicu za djecu
  • Bebimil kuharicu s receptima
  • Bebimil knjižicu igara i uspavanki
  • Bebimil privjesak za ključeve

 | Author: Promo Foto: Promo

Bebimil Junior mlijeko za djecu sadrži hranjive sastojke neophodne za zdrav rast i razvoj vaših mališana: bjelančevine prilagođene dobi djeteta, željezo za prevenciju anemije (sadrži 20 puta više željeza od kravljeg mlijeka), omega-3 masne kiseline koje su važne za razvoj mozga i živčanog sustava. Zbog svojeg sastava, primjerenije je i zdravije od kravljeg mlijeka djeci od 1. godine nadalje.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.