Beba 19. listopada 2023.

Ostalo još samo par mjesta za utrku beba u poluvremenu Dinamove utakmice

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Svega tri mjesta ostalo je za “Dinamovu utrku beba u puzanju” koju u nedjelju u KC Dražen Petrović organizira Košarkaški klub Dinamo. Podsjetimo, KK Dinamo iznenadio je mnoge prošlog tjedna objavom kako u poluvremenu utakmice petog kola Premijer lige u kojoj igra gradski derbi protiv KK Cedevita organizira “Dinamovu utrku beba u puzanju”. Utakmica počinje u nedjelju u 22. 10. u 16h, a očito će na parketu KC Dražen Petrović biti zanimljiva utakmica i na poluvremenu. 

- Drago nam je da imamo sjajne reakcije na našu malu utrku koju smo organizirali. Mnogi zovu, postavljaju pitanja. Imamo već 17 prijava i uskoro ćemo morati zatvoriti prijave kada nam stigne 20-a prijava pa pozivam sve koji se nećkaju da se jave što prije. Svi prijavljeni koji uplate kotizaciju za utrku dobivaju i bogati poklon paket našeg partnera utrke Tete Violete, a prije utrke i umjesto startnog broja, startni body koji će biti i sjajna uspomena. Naravno za mame i tate su pripremljene i ulaznice za utakmicu. Utrka počinje na liniji za tri poena, a cilj na centru igrališta i vjerujem da će biti jako napeto - kazao nam je Vedran Lučić iz KK Dinamo kojeg smo nazvali da pitamo kako ide utrka beba.  

 | Author:

Svi zainteresirani roditelji beba za koje je jedini uvjet da nisu prohodale mogu se prijaviti na e-mail bebe@kkdinamo.hr. U prijavi na mail je potrebno navesti ime i prezime roditelja, zatim bebe, kao i kontakt broj na koji ih se može kontaktirati. Maksimalno će u utrci moći sudjelovati 20 beba, a kotizacija za utrku iznosi 30 eura i mora biti uplaćena sukladno uputama kluba najkasnije dan prije utrke. 

Pravila Dinamove utrke beba u puzanju: 

Na terenu u poluvremenu može biti samo jedan roditelj (mame, tate, bake, djedovi, braća i sestre) na startu i jedan na cilju. Po startu roditelji više ne smiju dodirivati bebe, već one same, moraju preći zadanu stazu i ciljnu liniju. Beba je došla do cilja kada je bilo kojim dijelom tijela, dodirnula prostor iza ciljne linije. Pobjednik je ona beba koja je prva prošla ciljnu liniju. 

Dozvoljava se roditeljima (mame, tate, bake, djedovi, braća i sestre) bodriti svoje bebe, mamiti ih igračkama, hranom, bočicama i slično, isključivo iza označenog prostora ciljne linije. 

Dozvoljava se bebama puzanje po cijelom puzalištu bez obzira na mjesto starta. Ukoliko beba puže duže od 8 minuta, a ne dođe do cilja, utrka se prekida, a navedena beba ostaje bez plasmana. 

Bebe moraju obavezno puzati četveronoške. Beba koja se ustane i počne hodati isključuje se iz natjecanja. 

Strogo je zabranjen ulazak na teren bilo kome osim bebama koje se natječu! Strogo je zabranjen ulazak na teren u ikakvoj obući koja može oštetiti parket. Preporučljivo je da roditelji nose čiste tenisice ravnih stopala s kojima idu na parket.  

 | Author: PR Foto: PR

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.