Beba 05. listopada 2023.

Od 1. dana života birajte samo provjerene i prirodne proizvode za svoju djecu

Foto: PR
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Namijenjeni osjetljivoj koži tijela, proizvodi za bebe i djecu iz Bio Boutiquea razvijeni su u suradnji sa stručnjacima na područjima neonatologije i porodništva, pedijatrije i dermatologije što garantira ne samo kvalitetu već i sigurnost primjene. Stoga je važno posvetiti maksimalnu pažnju izboru i odabrati inovativne, hipoalergenske, 100 % prirodne formulacije sa ECO i Vegan certifikatima. Pogodni su i za atopičnu i alergičnu kožu. 

Blagi gel za tuširanje i kupanje 2U1 za bebe i djecu – od 1. dana života 

Jednako učinkovito pere kosu i kožu tijela, ne uzrokujući iritacije kože ni intimnih područja. Pomaže održati zdravu ravnotežu kožne mikroflore, na taj način sprečavajući iritacije, nastajanje prhuti i tjemenice. 

 | Author: PR Foto: PR

Supernježni losion za bebe i djecu - od 1. dana života 

Usprkos iznimno laganoj teksturi, losion bogato hrani, hidratizira i umiruje kožu obiljem blagotvornih biljnih sastojaka. Jača lipidni sloj kože te je idealan i za lice i tijelo. 

Biljni maslac za atopičnu i alergičnu kožu beba i djece – od 1. dana života

Obnavlja funkcije kože, ublažava simptome upale, iritacija i crvenila. Jača prirodne mehanizme kože, štiti ju od izlaganja onečišćenom zraku, suncu i kemijskim iritansima. Preporuča se djeci koja se bore s atopijskim dermatitisom, iritacijama i svrbežom.

 | Author: PR Foto: PR

Biljno ulje za bebe i djecu - od 1. dana života 

Ulje se koristi za opuštajuće masaže, dnevnu njegu tijela, ali ga možete koristiti i kao kupku. Zbog lagane strukture omogućava koži slobodno disanje i ne narušava njenu prirodnu termoregulacijsku funkciju. 

Zaštita od sunca s prirodnim filtrima SPF 50 za djecu i bebe – od 1. dana života 

Višenamjenski losion njeguje dječju kožu, hidratizira, obnavlja i učinkovito je štiti od sunca i opeklina, i njihovih posljedica. Sadrži certificiranu, ekološku novu generaciju filtara koji pružaju visoku UVA i UVB zaštitu i minimiziraju rizik od alergijskih reakcija izazvanih izlaganjem suncu.

Krema za sve vremenske prilike SPF 25 za djecu i bebe – od 1. dana života 

Hipoalergenska krema za njega i učinkovita zaštita od vjetra, hladnoće i sunčevih zraka (SPF). Ne zaboravite zaštititi i bebine nježne usnice.  Uz proizvode za djecu i bebe preporuka iz Bio Boutiquea usmjerena je i na trudnice i dojilje koje se suočavaju sa pojavom strija i popuštanjem tonusa kože grudi. Razvijeno u suradnji sa specijalistima iz ginekologije i porodništva. 

 | Author: PR Foto: PR

Prirodno ulje protiv strija

Sadrži isključivo prirodna ulja bez dodatnih sastojaka. Redovita primjena  doprinosi prirodnoj sposobnosti obnove kože, pomaže njenu prilagodbu na nagle promjene težine i povećava njenu otpornost na istezanje.  

Serum za učvršćivanje kože grudi 

Patentirani višeslojni biljni liposomi pomažu obnoviti funkcije oštećene kože popunjavajući i jačajući njezin sastav i strukturu. Kombinacija mikroalge Tisochrysis lutea i organskog soka crne mahunice pomaže spriječiti nastanak strija i ojačati tonus kože a ekstrakt lista afričke kigelije ima impresivna učvršćujuća svojstva i potiče kožu na proizvodnju kolagena i elastina. 
 
Poruka iz Bio Boutiquea: odgovorni roditelj daje najveći doprinos ulažući u smisao i zdravlje – od 1. dana života. Priroda već sadrži sve što čovjeku treba za dobro zdravlje i liječenje. Naš izazov je da to pronađemo! (Paracelsus) 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.