Beba 23. veljače 2024.

Nove pogodnosti za roditelje i najmlađe u BIPI

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Povoljnije cijene i razne pogodnosti na asortiman proizvoda za roditelje i bebe

Kako bi najmlađima pružili najbolju i najkvalitetniju njegu tijekom odrastanja, austrijski drogerijski lanac BIPA Hrvatska je omogućila još povoljnije redovne cijene na proizvode za bebe te uz već postojeći široki asortiman proizvoda za najmlađe, uskoro uvodi nove proizvode vlastite robne marke koji pokrivaju široke potrebe u njezi djece. A sve članove BIPO kluba, programa vjernosti za roditelje i djecu, očekuju dodatne pogodnosti prilikom kupnje proizvoda za svoje mališane, kao i niz aktivnosti koje dodatno nagrađuju njihovu vjernost.

 | Author:

Svakog prvog ponedjeljka, utorka i srijede u mjesecu u poslovnicama BIPE održavaju se Dani beba gdje članovi BIPO kluba mogu ostvariti popust na određeni dio asortimana za bebe. U razdoblju od 15. veljače do 10. travnja pri svakoj kupnji Pampers proizvoda za bebe kupci mogu skenirati BIPO klub karticu i ostvariti pravo na gratis tricikl nakon što potroše više od 90 eura na Pampers proizvode, u jednoj ili više kupnji. Nakon što ispune sve uvjete, kupci mogu samostalno izabrati boju tricikla i preuzeti ga u poslovnici po izboru.

"Želja nam je kroz našu ponudu i aktivnosti brinuti o roditeljima dok oni brinu o svojim najmlađima. U cilju da im olakšamo svakodnevne brige, kontinuirano pratimo potrebe naših kupaca i sukladno njima prilagođavamo redovne cijene, a za sve članove BIPO kluba uveli smo nove i još bolje benefite kako bi ih nagradili za njihovu vjernost. Zadovoljstvo nam je što možemo našim kupcima omogućiti nenadmašan omjer cijene i kvalitete kroz našu ponudu." - izjavila je Saška Hitner, rukovoditeljica nabave BIPE Hrvatska.

 | Author:

BIPA Hrvatska kontinuirano radi na proširenju asortimana i ponude proizvoda sukladno s potrebama kupaca na tržištu, stoga na policama svojih poslovnica BIPA uskoro uvodi široki izbor higijenskih i kozmetičkih proizvoda vlastite robne marke. Proizvodi BIPA brenda BABYWELL posebno su blagi, strogo kontrolirani, dermatološki potvrđeni i prilagođeni upravo potrebama najmlađih, bez hormonski aktivnih aditiva i drugih nadražujućih sastojaka poput mineralnog ulja.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.