Beba 14. studenoga 2022.

Ove vlažne maramice su opravdale kvalitetu i stekle povjerenje čitatelja

Foto: Pexels, Pavel Danilyuk

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

U suradnji s Lidlom okupili smo missMama čitateljice u velikom testiranju Lupilu vlažnih maramica koje su još jednom opravdale povjerenje mama i zaslužile odličnu ocjenu 4,8

Svi koji kod kuće imaju malu djecu znaju koliko su važne vlažne maramice. One su neizostavan dio svake mamine torbe, vjerni pomogač pri presvlačenju pelena i spas nakon degustiranja kašica. Mame najbolje znaju u koliko ih situacija vlažne maramice spase i prave su osobe koje mogu prepoznati kvalitetne vlažne maramice. 

Upravo zato smo naše čitateljice, mame koje se svakodnevno služe vlažnim maramicama, pozvali da sudjeluju u velikom testiranju Lupilu vlažnih maramica koje smo organizirali u suradnji s Lidlom. Čak 100 mama imalo je priliku testirati dvije verzije Lupilu vlažnih maramica - s ekstraktom kamilice i masline te s nama podijeliti svoje dojmove.

Lupilu vlažne maramice opravdale su povjerenje missMama čitateljica koje su im dodijelile visoku ocjenu 4,8.

 | Author: Shutterstock/Lupilu Foto: Shutterstock/Lupilu

Navike mama

Većina mama koristi vlažne maramice više od 10 puta dnevno (58,1 %), što je dovoljan pokazatelj toga koliko su vlažne maramice važan dio kućanstva s malom djecom, a njihova primjena je zaista raznovrsna. 32,3 % mama najčešće ih koristi za čišćenje pelenskog područja, 8,6 % za brisanje usta i ruku nakon jela, a osim za navedeno, najveći dio, njih 58,1 % vlažne maramice koristi i za brisanje nosića te mrlja s odjeće i obuće. 

Veći dio mama (74,2 %) već je imalo priliku isprobati Lupilu vlažne maramice prije missMama testiranja, a najbolji pokazatelj toga koliko su ih oduševile je taj što su sve mame (100 %) jednoglasno odlučile da će nastaviti kupovati Lupilu vlažne maramice. Najteži dio bio je odlučiti koje Lupilu vlažne maramice su im draže. Vlažne maramice s ekstraktom kamilice više su se svidjele 24,7 % mama, vlažne maramice s ekstraktom masline više su se svidjele 12,9 % mama, dok se 62,4 % mama nije moglo odlučiti za svog favorita, odnosno obje verzije Lupilu vlažnih maramica su im se podjednako svidjele.

 | Author:

Zašto su Lupilu vlažne maramice oduševile mame?

Kako bi bile dovoljno nježne za njegu pelenskog područja kod beba, sklonog čestim iritacijama i crvenilu, Lupilu vlažne maramice su izrazito mekane i ugodne te djeluju protuupalno i regenerativno na najosjetljiviju dječju kožu. Osim što čiste kožu, Lupilu vlažne maramice, zahvaljujući ekstraktima kamilice i masline, smiruju nadraženo pelensko područje te hrane i njeguju kožu, a da to sve uistinu i rade, potvrdile su mame. 

Za efektivnost čišćenja mame su Lupilu vlažnim maramicama dodijelile visoku ocjenu 4,89, za mekoću maramica ocjenu 4,77, a za mekoću bebine kože nakon korištenja vlažnih maramica ocjenu 4,74. Mame su jednako zadovoljne i kvalitetom samih vlažnih maramica. 97,8 % mama je izjavilo da su zadovoljne ili jako zadovoljne kvalitetom Lupilu vlažnih maramica, dodijelivši im za kvalitetu odličnu ocjenu 4,79.

 | Author:

Svi proizvodi iz asortimana Lupilu kozmetike, pa tako i Lupilu vlažne maramice, su veganski, dermatološki testirani, bez mineralnih ulja, bez silikona i bez parabena, a da ne sadrže umjetne alergene koji mogu iziritirati kožu pokazalo je i ovo istraživanje. Mame su potvrdile da Lupilu vlažne maramice ne izazivaju iritacije na osjetljivoj dječjoj koži te su za izostanak iritacija maramicama dodijelile odličnu ocjenu 4,82. 

Kvalitetu pakiranja Lupilu vlažnih maramica mame su ocijenile ocjenom 4,54, a najviše zadovoljstva pokazale su kada je u pitanju omjer cijene i kvalitete proizvoda (ocjena 4,87) - 12,9 % mama je zadovoljno omjerom cijene i kvalitete proizvoda, a njih 87,1 % je jako zadovoljno. Upravo su omjer cijene i kvalitete mame (njih 44,1 %) izdvojile kao najveću prednost Lupilu vlažnih maramica, dok drugi dio mama (njih 33,3 %) kao najveću prednost izdvaja to što vlažne maramice ne iritiraju kožu, djeluju protuupalno i regenerativno. 9,7 % mama kao najveću prednost izvaja to što odlično čiste kožu, a 8,6 % njih to što pružaju osjećaj mekoće kože.

 | Author:

Da mogu nešto promijeniti, mame bi promijenile zatvarač pakiranja kako bi se duže očuvala svježina maramica, a voljele bi Lupilu vlažne maramice vidjeti i u većem pakiranju te češće na akcijama.

Lupilu vlažne maramice dio su Lupilu asortimana kozmetike za bebe koji možeš pronaći u svim Lidl trgovinama. Odabrati možeš između Lupilu vlažnih maramica s ekstraktom kamilice ili masline, a namijenjene su njezi i čišćenju osjetljive dječje kože. Kako bi bile dovoljno nježne za njegu pelenskog područja kod beba, sklonog čestim iritacijama i crvenilu, Lupilu vlažne maramice su izrazito mekane i ugodne. Osim što čiste kožu, Lupilu vlažne maramice, zahvaljujući ekstraktima kamilice i masline, smiruju nadraženo pelensko područje te hrane i njeguju kožu.
Lupilu kozmetika ima sve što je potrebno za svakodnevnu higijenu bebe, a više saznaj na Lupilu.hr.

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.