Beba Mama poslije poroda 11. rujna 2020.

A1: Novim mamama do 500 kuna popusta na mobilne uređaje

Foto: A1
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Ova 2020. godina dosad je bila pravi izazov za čitav svijet, a uz epidemiju koronavirusa i posljedice koje nam je svima donijela, te potres i poplavu koji su uzdrmali Zagreb, neke su među nama ove ni po čemu uobičajene godine imale još jedan veliki izazov – majčinstvo. Ono je zasigurno skrenulo sve ostale izazove u drugi plan, a svijet kakvim ga one vide možda je ipak u novoj majčinskoj ulozi malčice ljepši i pozitivniji.

Zato A1 Hrvatska svim novim mamama, koje su rodile, posvojile ili udomile dijete u razdoblju od 1. siječnja do 31. prosinca 2020. godine, daje do 500 kuna popusta na uređaj uz tarife Savršena i Bezbrižna u okviru promocije „Svijet kako ga vide mame“.

Ponuda se odnosi za novu aktivaciju, produljenje i prelazak s bonova na pretplatu uz ugovornu obvezu na 24 mjeseca, a može se aktivirati isključivo na A1 Virtualnom shopu i webu. Sve što je potrebno je priložiti presliku dokumenta iz kojeg je vidljivo da je dijete rođeno, posvojeno ili udomljeno u razdoblju od početka ove godine.

Uz to, sve korisnice očekuju dodatni popusti vezivanjem s ostalim članovima kućanstva kroz MOZAIK pogodnosti, odnosno novi portfelj usluga koji uključuje potpuno nove tarife prilagođene potrebama korisnika u digitalno doba. Nova je ponuda usluga jednostavna, transparentna i fleksibilna te nudi dodatne uštede, a korisnici mogu kombinirati i povezivati usluge fiksnog interneta, prijenosnog kućnog interneta i sve mobilne tarife. 

 | Author: A1 Foto: A1

Ako korisnik, na primjer, veže jednu fiksnu i jednu mobilnu uslugu, ostvaruje popust od 10 kuna po usluzi, odnosno ukupno 20 kuna popusta. Ako veže tri različite usluge, odnosno tarife, ostvaruje popust od 20 kuna po usluzi. Za četiri popust iznosi 30 kuna po usluzi i donosi ukupnu uštedu od 120 kuna. Usluge koje se povezuju ne moraju nužno pripadati jednoj platežno odgovornoj osobi. Maksimalan popust po usluzi je 30 kuna, a povezati se može do devet usluga - dvije fiksne i sedam mobilnih (govornih ili podatkovnih) usluga. Platežno odgovorne osobe na koje glase usluge mogu imati dva različita prezimena i živjeti na dvije različite adrese.

Osim mogućnosti povezivanja, korisnicima je olakšan i odabir samih usluga. U ponudi su tri osnovna TV paketa (Obiteljski, Filmski i Sportski), koji se mogu mijenjati svaki mjesec bez dodatne naknade na Moj A1 aplikaciji i TV sučelju. Sve nove mobilne tarife, Mala, Dobra, Savršena i Bezbrižna, sadrže neograničene minute razgovora i  SMS poruka prema svim mrežama, a Savršena i Bezbrižna i neograničen internet promet. Brzine pristupa internetu do 1 Gbit/s prvi su put u Hrvatskoj omogućene na optičkom pristupu, dok je na kabelskom pristupu već u osnovnom paketu omogućena brzina od 200 Mbit/s.

Na web stranici A1 dostupna je MOZAIK slagalica, na kojoj se može složiti vlastiti MOZAIK pogodnosti. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.