Beba 09. rujna 2021.

Leona Paraminski postala je majka!

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Poznatoj glumici se ostvarila dugogodišnja želja!

Glumica Leona Paraminski postaja je majka. U subotu, 4. rujna rodila je svoje prvo dijete u Kaliforniji, prenosi GloriaLeona sa suprugom Tinom Komljenovićem živi u Kaliforniji, a upravo je tamo na svijet donijela njihovo prvo dijete.

Bolnica u kojoj je rodila je Santa Barbara Cottage Hospital, a u istoj bolnici je Meghan Markle 4. lipnja na svijet donijela kćerkicu Lilibet. 

Podsjetimo, Leona je zatrudnila nakon godina pokušavanja. Za Gloriju je tada ispričala kako joj se ispunila dugogodišnja želja da ostane trudna. Naime, otkrila je da ona i suprug nisu mogli zatrudnjeti prirodnim putem, iz Amerike je došla u Hrvatsku te se podvrgnula medicinski potpomognutoj oplodnji. Ispričala je kako se godinama suočavala s time da ne može ostati u drugom stanju, pa je progovorila o tom iskustvu želeći dati nadu i ohrabrenje svima koji prolaze kroz isto te istaknula da vjeruje da će sve proći u redu. 

Novopečenim roditeljima čestitamo i želimo puno radosnih trenutaka s novim članom obitelji! 

Možda te zanima... Želja joj se napokon ostvarila: Leona Paraminski u 42. godini čeka prvo dijete! Trudnoća

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.