Beba 13. listopada 2023.

KK Dinamo u poluvremenu utakmice s Cedevitom organizira utrku beba u puzanju

Foto: Unsplash
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

KK Dinamo u potrazi je za najbržom bebom Zagreba! A odgovor na pitanje tko je točno ta beba saznat će se u poluvremenu utakmice petog kola Premijer lige KK Dinamo - KK Cedevita koja je na rasporedu u nedjelju, 22. 10. u 16h. Upravo na domaćem parketu KC Dražen Petrović zagrebački premijerligaš u poluvremenu gradskog derbija održat će utrku beba u puzanju.

- U ovoj sezoni želja nam je pružiti dodatni sadržaj na što više domaćih utakmica i privući time i novu publiku. Prvo kolo smo imali jako uspješnu izložbu Dinamovih dresova kroz povijest. Za utakmicu protiv Cedeveti odlučili smo krenuti s onom najmlađom publikom koja će kroz godine postati naši vjerni navijači odgojeni u duhu Dinamovštine koju se trudimo promicati. Uvjereni smo da će odaziv roditelja biti odličan i da ćemo gledati napetu utrku uz pregršt dobre zabave - kazao je Vedran Lučić iz KK Dinamo.

Svi zainteresirani roditelji beba za koje je jedini uvjet da nisu prohodale mogu se prijaviti na e-mail bebe@kkdinamo.hr. U prijavi na mail je potrebno navesti ime i prezime roditelja, zatim bebe, kao i kontakt broj na koji ih se može kontaktirati.

 | Author:

Maksimalno će u utrci moći sudjelovati 20 beba, a kotizacija za utrku iznosi 30 eura i mora biti uplaćena sukladno uputama kluba najkasnije dan prije utrke. U cijenu kotizacije su uključene dvije ulaznice za utakmicu za oba roditelja, te poklon paketi partnera utrke Tete Violete koje će KK Dinamo predstaviti idućih dana na svojim web stranicama i društvenim mrežama.

Po vidljivoj uplati roditeljima će se poslati potrebne upute o sudjelovanju na utrci beba. Za najbrže bebe predviđene su i dodatne nagrade koje će biti isto tako predstavljene idućih dana na klupskim web stranicama i društvenim mrežama. 

Pravila Dinamove utrke beba u puzanju:

Na terenu u poluvremenu može biti samo jedan roditelj (mame, tate, bake, djedovi, braća i sestre) na startu i jedan na cilju. Po startu roditelji više ne smiju dodirivati bebe, već one same, moraju preći zadanu stazu i ciljnu liniju. Beba je došla do cilja kada je bilo kojim dijelom tijela, dodirnula prostor iza ciljne linije. Pobjednik je ona beba koja je prva prošla ciljnu liniju.

Dozvoljava se roditeljima (mame, tate, bake, djedovi, braća i sestre) bodriti svoje bebe, mamiti ih igračkama, hranom, bočicama i slično, isključivo iza označenog prostora ciljne linije. Dozvoljava se bebama puzanje po cijelom puzalištu bez obzira na mjesto starta. Ukoliko beba puže duže od 8 minuta, a ne dođe do cilja, utrka se prekida, a navedena beba ostaje bez plasmana.

Bebe moraju obavezno puzati četveronoške. Beba koja se ustane i počne hodati isključuje se iz natjecanja. Strogo je zabranjen ulazak na teren bilo kome osim bebama koje se natječu! Strogo je zabranjen ulazak na teren u ikakvoj obući koja može oštetiti parket. Preporučljivo je da roditelji nose čiste tenisice ravnih stopala s kojima idu na parket. 

 | Author:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.