Beba Igre za bebe 23. studenoga 2020.

Ovi mirisni plišanci pomoći će tvojoj bebici kod bolnih grčeva

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Plišani medo, slonić, lavić, psić, sovica ili neka druga životinjica, najveći su prijatelji djeteta. Uz svojeg se plišanca djeca bude, kroz dan idu iz avanture u avanturu i odlazak na spavanje nezamisliv je bez omiljene igračke. On je tvojoj bebi najbolji prijatelj, ali i najveća utjeha kad se na njegovom licu pojave suze.

Mekani, nježni i topli plišanci na samom početku bebina života idealna su igračka. Kako se već u toj dobi djeca vežu za određenu igračku, neka to bude ona koji je idealan prijatelj za igru kod kuće, a poslije će biti za igru u jaslicama gdje neće biti ni mame ni tate. 

A sigurni smo da će ovi lijepi Warmies® plišanci umiriti svakog mališana jer, osim što osvajaju izgledom, ugodnog su mirisa i punjeni biljkama koje će pomoći zdravom odrastanju djece. Naime, dva osnovna sastojka su mirisna francuska lavanda i proso. Lavanda će lagano puštati svoj miris i beba će se lakše opustiti i zaspati. A ako se pitaš zašto proso, pa još su i  naše bake koristile ugrijanu pšenicu kao oblog za bolove u trbuščiću.

Plišanci privlačnih oblika i vrlo praktične primjene posve sigurno se mogu zagrijati u mikrovalnoj pećnici za samo 30 sekundi ili na radijatoru. Ugodna toplina zagrijanog plišanca ublažit će tegobe bolnog trbuščića od grčeva kod tvoje bebice. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Uspavljivanje uz plišanca, mekog i nježnog prijatelja, nema premca, a igra sa živopisnim životinjicama postaje zanimljiva i kreativna. Najdraža plišana igračka ne zaboravlja se cijelog života.

Sveti Nikola samo što nije stigao, a i Božić je tu. Idealan poklon za tvoju bebicu upravo je ovaj specijalni plišanac kojeg možeš kupiti za 106 kn. Samo klikni ovdje!

 | Author: Promo Foto: Promo

Možda te zanima... Zašto djeca imaju najdražu dekicu ili igračku? Vrtić


 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.