Beba 05. studenoga 2022.

Franka i Vedran Ćorluka dobili djevojčicu, poznato je i ime

Foto: Instagram
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

"I stigla si nam ti, naša prekrasna djevojčice. Greta", napisala je uz fotografiju na kojoj pozira s kćerkicom i suprugom Vedranom.

Pjevačica Franka Batelić i njen suprug Vedran Ćorluka jučer su postali roditelji djevojčice kojoj su dali ime Greta. Franka je vijesti podijelila na svom Instagram profilu, objavivši fotografiju djevojčice.

'Čestitam', 'Dobrodošla Greta', 'Ljubavi moje', 'Prekrasni', pisali su pratitelji u komentarima. Podsjetimo, pjevačica je trudnoću uspjela sačuvati od javnosti do samog kraja showa "Ples sa zvijezdama", a kad joj se trbuh počeo nazirati pod haljinama, objavila je sretnu vijest.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale, a upoznali su se šest godina prije toga na ljetovanju na Zrću. Dvogodišnjeg sina Viktora rodila je 5. siječnja 2020. godine.

Čestitamo ponosnim roditeljima!

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.