Beba 06. rujna 2022.

3 genijalne mobilne aplikacije koje klinci obožavaju

Foto: SPAR Stickermania

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Djeca najbrže upijaju svijet oko sebe i razvijaju kreativnost kroz igru, a ako nam je nešto dobro donijelo digitalno doba u kojem živimo to su brojne dječje aplikacije namijenjene učenju i razvijanju dječje kreativnosti i motorike kroz zabavu.

Mobitel ne mora nužno biti sredstvo za gledanje crtića i pomagalo za 'krizne situacije' kada želite pola sata mira i tišine. Postoje brojne mobilne aplikacije pomoću kojih djeca mogu učiti o svijetu oko sebe, razvijati maštu, kreativnost i motoriku i naučiti biti strpljivi i disciplinirani. Eto odlične ideje kako spojiti zabavno s korisnim! 

Ako dosad niste naišli na takve korisne mobilne aplikacije, danas vam predstavljamo tri koje će vas i vašeg mališana oboriti s nogu.

Igre bojanja za djecu

Ako vaše dijete voli crtati, ova će mu se aplikacija zasigurno svidjeti. Riječ je o digitalnoj knjizi za crtanje za djecu od 2 do 5 godina koja zabavom pojačava kreativnost, maštu i vještine crtanja. Ove sjajne igre bojanja sadrže stranice za bojanje životinja, vile, princeze, vozila, robote, izvanzemaljce i još mnogo toga kako bi vaše dijete naučilo crtati i bojati, ali i raspoznavati boje, razviti motoriku i koordinaciju ruku i očiju. Slike su velike i jasne, a aplikacija vrlo jednostavna za korištenje. Odlično je i to što za rad aplikacije nije potreban internet. Dostupna je za preuzimanje putem Google Playa i App Storea.

SPAR Stickermania HR

Super zabavnu aplikaciju koju klinci obožavaju osmislio je SPAR Hrvatska, a riječ je o mobilnoj aplikaciji SPAR Stickermania koja osigurava odličnu zabavu uz učenje o životinjama iz šarolikog podmorskog svijeta i razvijanje kreativnosti. Oskar i Bo, dvojica junaka iz SPAR Stickermanije, zaranjaju u dubine svjetskih mora i vaše mališane vode u nezaboravnu avanturu potrage za Atlantidom. Preuzmite besplatnu aplikaciju SPAR Stickermania HR na Google Playu ili u App Storeu i istražite sve mogućnosti ove genijalne aplikacije prilagođene djeci, kojom se mogu služiti i oni najmlađi. 

 | Author: SPAR Foto: SPAR Stickermania

Aplikacija je osmišljena tako da se naljepnice iz albuma Stickermania ''Na tragu Atlantide'', baš kao i životinje iz slikovnice-bojanke Stickermania mogu skenirati i doživjeti u 3D-u. Djeca životinje mogu po želji obojiti i oživiti u aplikaciji, a na pozadinskim slikama albuma za sličice krije se 4 cool seta dekoracija za individualno oblikovanje podvodnog svijeta pa djeca mogu testirati svoju kreativnost i sami ukrasiti morsko dno. Jednostavno skenirajte odgovarajuće stranice za aktivaciju u aplikaciji Stickermania.

 | Author: SPAR Foto: SPAR Stickermania

Aplikacija krije i tri uzbudljive mini-igrice koje se mogu aktivirati u podvodnom svijetu. Jedna će se otključati odmah nakon što preuzmete igricu, druga nakon 24 sata, a treća nakon što skenirate dovoljan broj sličica. Album za sličice i slikovnicu-bojanku Stickermania možete kupiti u SPAR supermarketima i INTERSPAR hipermarketima, a više detalja saznajte ovdje. Od svakog prodanog albuma SPAR 1 kunu donira Institutu Plavi svijet za spas dupina u Jadranskom moru.

Piano kids – Music & Songs

Još jedna zabavna aplikacija posebno kreirana za djecu koja razvija kreativnost i motoriku kod djece te ih uči svirati glazbene instrumente, anatomiji čovjeka i svijeta oko njih, kao i istraživati ​​različite zvukove i razvijati glazbene vještine. Sučelje aplikacije živopisno je i svijetlo, a igrice vrlo zabavne i edukativne. Djeca će tako pomoću ove aplikacije bez puno muke naučiti glazbenu abecedu, svirati klavir, dijelove tijela, geometrijske likove, prijevozna sredstva i slično. Jedina mana ove aplikacije je ta što nije dostupna za iphone. Oni koji imaju android uređaj aplikaciju mogu skinuti putem Google Playa.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.