27. travnja 2015.

Zagrebački vrtići pjevaju sa zvijezdama

djeca lisnski radost
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Velikim glazbeno-plesnim spektaklom vrtića djeca oprostit će se od bezbrižnih predškolskih dana, a podržat će ih hrvatske zvijezde glazbene i scenske umjetnosti

Draga djeco, roditelji, bake i djedovi, odgojitelji/ce i učitelji/ce, budite dio velikog glazbeno-plesnog spektakla 5. svibnja u velikoj dvorani Vatroslava Lisinskog. Ovim koncertom, koji počinje u 18 sati i 30 minuta, vrtićka djeca oprostit će se od bezbrižnih

Husar Lisinski | Author: Davorin Višnjić/PIXSELL Foto: Davorin Višnjić/PIXSELL

predškolskih dana, a vi ćete se sigurno ćete prisjetiti svojih vrtićkih dana i podržati ih u prvom velikom nastupu.

Svojim dolaskom uveličajte ovu jedinstvenu priredbu pod nazivom "Vrtići i zvijezde pjevaju" koja se prvi put održava u sklopu tradicionalne manifestacije Dani dječjih vrtića u Zagrebu. Dođite i pogledajte što su za vas marljivo pripremala djeca zagrebačkih dječjih vrtića u suradnji s velikim imenima glazbene i scenske umjetnosti. Na pozornici vas očekuju polaznici dječjih vrtića Medveščak, Jarun, Duga, Milana Sachsa, Travno, Trešnjevka i Petar Pan.

Voditelj programa je Kristijan Ugrina, a gosti s kojima će djeca pjevati su Ana Rucner, članica baletnog ansambla HNK Daria Brdovnik-Bukvić, Jasna Palić Picukarić, Marija Husar, Ivana Husar, Dječji zbor "Zagrebački mališani"i Dječji zbor "Pahuljice". Ulaznice po cijeni od 40 kuna možete kupiti na blagajni dvorane Vatroslava Lisinskog.

djeca lisinski | Author: Petar Glebov/PIXSELL Foto: Petar Glebov/PIXSELL

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.