Vrtić 07. listopada 2021.

Vaši klinci će zavoljeti pranje zuba uz cool četkicu i aplikaciju

Philips Sonicare For Kids
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Koliko puta ste se kao roditelj našli u situaciji da ne uspijevate vlastito dijete motivirati na redovito pranje zuba? Ako ipak uspijete uvjeriti dijete da opere zube, često to bude površno i prekratko traje, što dugoročno nije dovoljno za održavanja zdravih zuba i desni. Usvajanje navike pravilnog i redovitog pranja zuba i općenito održavanja oralne higijene jedno je od najvažnijih životnih navika koju bi djeca, uz pomoć roditelja, trebala usvojiti u ranoj životnoj dobi. Danas postoje pametne četkice koje dokazano mogu pomoći djeci da na zabavan način usvoje ovu važnu životnu rutinu. Philips Sonicare for KIDS četkica je opremljena s KidTimer mjeračem vremena koji osigurava da djeca peru zube minimalno 2 minute i sa super cool aplikacijom koju klinci obožavaju, a koja pranje zuba čini nevjerojatno zabavnim. Četkica ponosno nosi nagradu "Odabrale mame" jer su ju mame isprobale i uvjerile se u njenu učinkovitost. Uklanja 10 puta više naslaga od običnih četkica, ublažava osjetljivost zuba i temeljito čisti pa će redovnim korištenjem zubi vašeg djeteta biti besprijekorno čisti i bijeli.

 | Author: Philips Sonicare For Kids

Prevenirajte na vrijeme

Karijes zuba najučestalija je kronična bolest u djece, a već od malih nogu djeca bi trebala početi usvajati navike zbog kojih će im kasnije u životu biti jednostavnije, barem što se tiče zdravlja i oralne higijene. Redovito pranje zuba, korištenje zubnog konca i pravilna i uravnotežena prehrana koja ne bi trebala sadržavati šećere i rafinirane ugljikohidrate, zajedno čine cjelinu koja je okosnica dobrog dentalnog zdravlja. Krenite od kvalitetne četkice, od malih nogu i na vrijeme. 

Philips Sonicare For Kids

Pranje zuba itekako može biti zabavno i edukativno uz četkicu i aplikaciju Sonicare For Kids tvrtke Philips koja na interaktivan način educira djecu pravilnom pranju zuba. Prije svakoga pranja, aplikacija prikazuje savjete za pravilno četkanje, a istovremeno je i zabavna, jer dok peru svoje zubiće, djeca nastoje uhvatiti zle bakterijice na ekranu. Tako dolaze do svakog kutka svojih usta, a istovremeno na ekranu mogu pratiti koliko kvalitetno četkaju zube. Oni koji ih pravilno četkaju, osvajaju super nagrade koje mogu namjestiti i sami roditelji. 

 | Author: Philips Sonicare For Kids

Sparkly kao dodatna motivacija

Kako bi održavanje oralne higijene bilo još zabavnije, tu je glavni protagonist aplikacije, ljupki Sparkly koji jako voli kada su mu zubi čisti. Sa svakim boljim četkanjem, Sparkly je sve sretniji, a svako uspješno četkanje se i nagrađuje. Djeca mogu otključati dodatke pomoću kojih mogu prilagoditi Sparklyja ili pak za njega osvojiti hranu, a on najviše obožava upravo zdravu prehranu. Osim toga, roditelji mogu sami birati nagrade koje će aplikacija dodjeljivati za dobro oprane zube. 

 | Author: Philips Sonicare For Kids

Prepoznale poznate mame

Čak 98 % ispitanih roditelja smatra kako aplikacija potiče na dulje i bolje četkanje zuba, a to su prepoznale i neke poznate mame. Poznata frizerska stilistica i vlasnica brenda Teuta, Teuta Mesaroš, jedna je od mama koje su prepoznale kvalitetu Philips Sonicare For Kids četkice, kojom su naravno oduševljeni i njezini klinci. 

"Moji klinci sada peru bolje zube uz Philips Sonicare for Kids, još imate i fora aplikaciju koja na zabavan način educira djecu pravilnom pranju zubi," kaže Teuta. Njoj sada ujutro ostaje više vremena da se spremi za svoj radni dan, jer ne mora paziti koliko će dobro njezini klinci oprati zube, uz Sonicare Philips For Kids četkicu i aplikaciju, to nikada nije bilo jednostavnije i učinkovitije. Sonja Švajhler, osnivačica portala Supermame, također je zadovoljna rezultatima koje primjećuje kod svoje djece nakon korištenja Philips Sonicare For Kids četkica za zube. 

 | Author: Philips Sonicare For Kids

"Philips Sonicare sonična četkica za zube koristi se uz aplikaciju Sonicare Kids koju jednostavno downloadate na svoj mobitel, napravite profile djece i aplikacija se Bluetoothom povezuje s četkicom, pa tako Sparkly motivira djecu prikazivanjem kako trebaju prati zubiće. Ono što je dobro je činjenica da se četkica može koristiti i bez aplikacije, kad djeca već nauče kako temeljito oprati zubiće samostalno. Fun fact je da djeca duže četkaju zube ako koriste električnu četkicu i to čak 104 sekunde, dok s manualnom četkaju samo 64 sekunde. Ako gledamo iz perspektive umornih roditelja – to su 104 sekunde odmora," kaže Sonja.

Ukrasite četkicu i učinite ju još zabavnijom

Philips Sonicare For Kids može biti još zabavnija i to tako da ukrasite dršku naljepnicama koje dolaze u osam različitih uzoraka + dvije naljepnice gratis, kako bi ih mogli mijenjati kad god to poželite. Philips Sonicare for Kids dolazi uz 100 dana jamstva povrata novca, a možete ju kupiti u trgovinama Harwey Norman i Novodent4smile, a prilikom kupnje četkice u ovim trgovinama: Elipso, Svijet medija, Sancta Domenica i eKupi.hr na poklon ćete dobiti plišanu igračku Sparklyja koja će posebno razveseliti vaše klince. Više o Philips Sonicare For Kids četkici čitajte ovdje, a o ostalim Philips proizvodima na ovom linku

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.