Vrtić 06. studenoga 2021.

Uz pjesmu i igru mališani proslavili rođendan plišanaca ispred Plodina u Family Mallu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL Proslava rođendana plišanaca

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Proslava se održala u subotu, 6. studenog, ispred trgovine Plodine u Family Mallu gdje vas do kraja dana očekuje sniženje od čak 40 % na sve igračke!

Svako dijete ima svog omiljenog plišanca s kojim se budi, kojem priča priče za laku noć i koji ga prati u svakodnevnim avanturama. I njihovi plišanci imaju svoj rođendan, a ove godine smo ga proslavili u suradnji s Plodinama. Najmlađi su s roditeljima ispred trgovine Plodine u Family Mallu imali priliku proslaviti rođendan Zeke i Mede te vlastitih plišanaca koje su poveli na zabavu. Rođendan nije potpun bez rođendanske torte sa svjećicama koju smo pripremili našim plišancima, a mališani su zajedno sa Zekom, Medom i dobrom vilom ugasili sve svjećice na velikoj torti.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL Mališani su ugasili svjećice na rođendanskoj torti

Ovu sivu subotu dobra vila je brojnim mališanima obojila u najšarenije boje svojom pjesmom, zabavom i darovima. Svojim plišancima maleni su pjevali rođendanske pjesme, a Zeko i Medo su ih počastili slatkišima i prigodnim poklončićima.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL Čarobna dobra vila zaplesala je i zapjevala s mališanima i njihovim plišancima

Uz slatkiše i poklone djeca su se zabavljala i crtajući svoje omiljene plišance, a roditelji su im imali priliku kupiti novog čupavog prijatelja po odličnim cijenama. 

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL Djeca su svoje omiljene plišance i nacrtali

Ni mame i tate nisu odoljeli pridružiti se rođendanskom slavlju plišanaca i vesele trenutke zabilježiti selfiejima. 

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL I roditelji su rado proslavili rođendan plišanaca

Plišanci su puno više od igračaka kojima se dijete zabavlja, oni pružaju utjehu i društvo. Savršena su publika jer su uvijek pažljivi i pružaju ohrabrenje, a s njima djeca vježbaju razne vještine te se uče kako biti empatična i brižna.

 | Author: Davor Puklavec/PIXSELL Foto: Davor Puklavec/PIXSELL Mališani su Zeki, Medi i svojim plišancima pjevali rođendanske pjesmice

Kako bi osigurali da svako dijete pronađe svog plišanca, u Plodinama su cijene svih igračaka snižene čak 40 %. Sniženje traje do kraja dana, odnosno do zatvaranja trgovine u 21 sat, tako da i vaši mališani stignu izabrati svog novog prijatelja. Plišanac je i odličan poklon pa se tako roditelji mogu pripremiti i za božićne darove. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.