Vrtić 18. rujna 2024.

Pronašli smo idealnu izvanškolsku aktivnost dostupnu i za najmlađe!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

S početkom nove školske godine, Tinker Labs Hrvatska priprema nešto posebno za Vas i Vaše mališane! To je novi tečaj za trogodišnjake na kojem je obavezno prisustvo roditelja. Ovo je savršena prilika za Vas i Vaše dijete da zajedno zakoračite u svijet znanosti i doživite nevjerojatne "eureka" trenutke.

Trogodišnjaci su prirodno radoznali i puni energije, a naš tečaj osmišljen je tako da potiče njihovu znatiželju kroz igru i interaktivne aktivnosti. Prisustvo roditelja na nastavi omogućuje Vam da aktivno sudjelujete u učenju svojeg djeteta, pomažući mu da istražuje, eksperimentira i uči kroz igru. Učiteljice vas vode kroz svaki korak, pružajući podršku i stvarajući sigurno i zabavno okruženje za Vaše dijete.

"Nadahnjujemo eureka trenutke" je slogan koji je srce svega što Tinker Labs radi, a novi tečaj donosi STEAM avanture na više od 50 lokacija diljem Hrvatske.

 | Author: Promo Foto: Promo

Za sve zainteresirane roditelje, prvi ogledni sat je besplatan. Ovo je idealna prilika da dođete i uvjerite se u kvalitetu nastave. Vaše dijete će imati priliku sudjelovati u zabavnim i edukativnim aktivnostima, a vidjet ćete kako kroz igru i interakciju razvijaju kritičko razmišljanje, kreativnost i ljubav prema učenju.

 | Author: Promo Foto: Promo

Pristup učenju temelji se na STEAM (znanost, tehnologija, inženjerstvo, umjetnost i matematika) metodologiji, koja potiče djecu na istraživanje i otkrivanje svijeta oko sebe. Najbolji način učenja je kroz iskustvo, a Tinker Labs tečajevi su osmišljeni upravo s tom namjerom. Djeca uče kroz praktične projekte i eksperimente, što im pomaže da bolje razumiju i zavole znanost.

Tinker Labs Hrvatska vodeća je edukativna franšiza koja drugu godinu zaredom dobiva priznanje za najbrže rastuću edukativnu franšizu u zemlji. Njihova je vizija omogućiti svakom djetetu da otkrije svoje potencijale i razvije ljubav prema znanosti koja će ga pratiti kroz cijeli život.

 | Author: Promo Foto: Promo

Ako želite da Vaše dijete doživi nevjerojatne eureka trenutke i zavoli znanost, pridružite se Tinker Labsu. Posjetite njihovu web stranicu (www.tinkerlabs.hr) ili najbližu Tinker Labs lokaciju kako biste saznali više informacija i osigurali svoje mjesto na besplatnom oglednom satu.

Pridružite se najzabavnijoj školi u gradu i krenite na STEAM avanturu sa svojim djetetom već danas!

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.