Vrtić 29. studenoga 2023.

Predstava za djecu "Šapice" premijerno ovog vikenda u Lisinskom

Foto: PR
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Topla i poučna predstava o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drukčijih nastala je prema istoimenoj hit-slikovnici za djecu Slavka Sobina, koji zajedno s Katarinom Baban i igra u ovoj prekrasnoj predstavi 2. i 3. prosinca u Lisinskom.

vog vikenda mališane očekuje pravi pravcati kazališni hit Šapice s izvrsnim glumačkim parom - Slavkom Sobinom i Katarinom Baban, koji će oduševiti i djecu i roditelje! Premijerno u Lisinskom, 2. i 3. prosinca! 

Izvrsni i publici omiljeni glumci prvi su put zajedno na kazališnim daskama i vrlo ozbiljni u namjeri da oduševe i djecu i roditelje najnovijom predstavom za djecu Šapice, u čiji uspjeh nimalo ne sumnjamo. Prekrasna, poučna i dojmljiva predstava za djecu Šapice nastala je prema istoimenoj knjizi za djecu koja je vrlo brzo postala književni hit. 

Posljednjih nekoliko godina talentirani kazališni, televizijski i filmski glumac Slavko Sobin otkrio nam je i svoju drugu ljubav te se upustio u pisanje knjige za djecu. Unatoč njegovu iznimnu umjetničkom talentu i perfekcionizmu kojem uvijek teži, popularnost te slikovnice ipak je iznenadila jer je preko noći osvojila na tisuće mališana, a njezini glavni likovi Dona i Mrš postali su miljenici dječjih srca.  Šapice su divna i poučna priča o važnosti prijateljstva, toleranciji i prihvaćanju drukčijih te je u pripremi čak peti nastavak popularnih psećih avantura, što samo potvrđuje njihovu popularnost.  

 | Author: PR Foto: PR

Ovi božićni blagdani idealno su doba za oživljavanje omiljenih njuškica na kazališnim daskama. Unatoč izazovnom rasporedu, Slavko Sobin nije propustio priliku da na pozornici postane Mrš, dok mu se u ulozi Done pridružila talentirana glumica Katarina Baban. 

Avanture najpoznatijih šapica pogledajte premijerno u Lisinskom 2. prosinca u 9:30 te 3. prosinca u 19 sati. 

Kroz razigranu igru glumci Katarina Baban i Slavko Sobin prenijet će predivne poruke ove priče posebno prigodne u božićno vrijeme, a koje su je i učinile jednom od najpopularnijih knjiga za djecu u posljednje tri godine. Kad se jednog dana, pred sam Božić, na ulici sretnu dva psa – jedan mali, ulični, ničiji i sretan s onim što nema, i jedan kućni, dobro odgojen, nezadovoljan s onim što ima, bit će to početak jednog velikog prijateljstva.  

Prijateljstvo, tolerancija i prihvaćanje drukčijih vrijednosti smisao su života ili bi to barem trebali biti. To je ono što će mališani naučiti iz ove predstave, a odrasli se prisjetiti, ako su kojim slučajem zaboravili. Predstava za djecu Šapice nastala je u produkciji B GLAD Produkcije prema autorskom tekstu Slavka Sobina, a u režiji Katarine Baban i Slavka Sobina. 

S obzirom na to da je interes publike velik, svoje ulaznice osigurajte već danas na blagajni Lisinskog ili online na www.lisinski.hr 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.