Vrtić 06. studenoga 2023.

Osvojite odlične društvene igre i zabavite klince tijekom hladnih jesenskih dana!

Foto: Pandin brlog Wibble Wobble i ReSound društvene igre
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Portal missMAMA i Pandin brlog poklanjaju ti Wibble Wobble i ReSound društvene igre koje će ti osigurati sate i sate zabave u toplini doma!

Hladni jesenski dani su stigli, a s njima i jedno važno pitanje - kako zabaviti klince sada kada ne mogu toliko vremena provesti u prirodi? Jedno od najboljih rješenja u kojem može sudjelovati cijela obitelj su društvene igre. Ako su vam dosadile sve igre koje već imate doma ili ste u potrazi za nekim novim i zanimljivim načinima kako aktivirati maštu svojih najmlađih, donosimo odlično rješenje. 

Portal missMAMA i Pandin brlog poklanjaju ti nove društvene igre Wibble Wobble i ReSound! Sve što trebaš napraviti je posjetiti missMAMA Facebook profil i odgovoriti na nagradno pitanje, a najkreativniji odgovor osvojit će obje društvene igre. S društvenim igrama Wibble Wobble i ReSound sati zabave su zagarantirani, a problem kako zabaviti klince u toplini doma riješen. 

Wibble Wobble, odnosno Njihalica tražilica, je društvena igra savršena za one najmlađe. Zabava ove fantastične igre leži u ogromnom napuhanom tornju koji sadrži mnoštvo raznih jednostavnih slikovnih prikaza pojmova poput hrane, životinja, drveća, sportskih rekvizita i slično. Zadatak igrača je izvući karticu s ilustracijama te u zadanom vremenu pronaći iste na velikom tornju. Pobjednik je, naravno, onaj koji najuspješnije odradi svoj zadatak. Veliki toranj na napuhavanje napravljen je od čvrstog i izdržljivog materijala kako bi lakše podnio izazove koje mu mališani spremaju, a baza tornja se sastoji od malenog spremnika koji se napuni vodom (cca. 2-3 litre) kako bi toranj u svojoj bazi bio stabilan, ali i lelujav. Jer u tome leži Wibble Wobble zabava!

U kući vam živi barem jedan pametnjaković koji tvrdi da ima pamćenje poput slona i uvijek je u pravu jer “nema šanse da je krivo zapamtio”? Onda je nova zabavna društvena igra ReSound baš za vašu obitelj! Elektronska igra koncipirana je tako da kroz igru igrači testiraju s ostalima kapacitet memorije pamteći sljedove zvukova koje uređaj reproducira. Uređaj reproducira neki od četiri vrste zvukova (melodije, glasanje životinja, promet ili ljudi), a na igraču je da ponovi redoslijed reprodukcije kako bi ostao u igri. Kako igra odmiče, teže je pamtiti slijed zvukova čiji broj se povećava, a pobjednik je onaj koji posljednji ostane u igri - i taj s pravom može reći da ima izvrsno pamćenje. Igru dijete može zaigrati i samo, pa uvježbati važnu vještinu pamćenja te kasnije impresionirati protivnike!

Ako u ovim odličnim društvenim igrama želite uživati i vi, posjetite missMAMA Facebook profil, dogovorite na nagradno pitanje i možda će baš vama ove igre razveseliti sive jesenske dane. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.