Vrtić 05. ožujka 2024.

Osvojite Biorela® paket koji će čuvati imunitet cijele obitelji u sezoni virusa i bakterija!

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Pružite podršku imunitetu uz missMAMA portal i Biorela® proizvode koje danas možeš osvojiti na našem Instagram profilu!

U vrijeme kada je imunitet posebno opterećen i kada vam je potrebna dodatna zaštita, Biorela® je saveznik koji će olakšati svakodnevne obaveze i aktivnosti. Biorela® Immuno Protect, nova generacija imunobiotika s vrhunskim beta-glukanom, jedinstvena je 4 u 1 formula koja se sastoji od visokopročišćenog 1,3/1,6 beta-glukana, dobrih* bakterija, vitamina D i cinka te pruža pravu pomoć kod oslabljenog imuniteta, a odlična je potpora upravo u sezoni virusa i bakterija. 

Najslađi dječji multivitamin s dobrim* bakterijama, vitaminima i mineralima dolazi u obliku čokoladnog prutića Biorela® Choco Multi Kids. Prava mliječna čokolada toliko je ukusna da možete biti sigurni da dijete neće preskočiti dnevnu dozu vitamina, a u svakoj čokoladici ima ih čak 12. Uz vitamine sadrži i tri minerala te HOWARU® Lactobacillus rhamnosus HN001™ i HOWARU® Bifidobacterium lactis HN019™, koji će pružiti nutritivnu potporu djeci kod povećanih fizičkih i psihičkih napora, prilikom uključivanja u vrtić i školu, potaknut će zdrav apetit i energiju, normalan kognitivni razvoj te pravilan rast i razvoj dječjih kostiju.

 | Author:

Ako se nadražaji nosića ipak pretvore u nešto ozbiljnije što zahtijeva korištenje antibiotika, Biorela® AB Junior pomoći će povećati broj dobrih* bakterija u crijevima jer se sastoji od HOWARU® Restore premium kombinacije s više od 20 milijardi dobrih* bakterija za brze rezultate. Bakterijske kulture proizvoda Biorela® AB Junior žive dolaze do crijeva gdje aktivno povećavaju količinu bifidobakterija i laktobacila. Spomenuto omogućuje njihov visok stupanj stabilnosti jer su  dokazano otporne na želučanu kiselinu i žučne soli.

Kako do ovog odličnog paketa Biorela® proizvoda? Posjetite missMAMA profil na Instagramu, pronađite objavu s fotkom Biorela® proizvoda i odradite tri brzopotezna koraka: lajkajte objavu, zapratite @missmama_hr i @biorelahrvatska, potom označite jednu osobu koju bi također razveselila ova nagrada. I ne zaboravi objavu podijeliti s drugim mamama kako bi i one imale šansu osvojiti ovu super nagradu. Nagradni natječaj traje tri dana, odnosno do 8. ožujka u 12 sati, nakon čega objavljujemo sretnu dobitnicu ili dobitnika. Sretno!  

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.