Vrtić 04. kolovoza 2022.

Nataša Janjić iskreno o majčinstvu: ''Kad vidim društvene mreže, čini mi se da sam jedna od neuspješnijih majki''

Foto: Instagram/nanulananula
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Nataša Janjić sasvim iskreno je progovorila o majčinstvu i izazovima s kojima se susreće.

Poznata televizijska i kazališna glumica Nataša Janjić Medančić prepoznata je po svojoj otvorenosti na društvenim mrežama, naročito kada je u pitanju obiteljski život i majčinstvo, s obzirom na to da je majka dvoje djece, djevojčice i dječaka. Otkako je rodila, Nataša se u potpunosti posvetila ulozi majke, no priznaje da ta uloga nije nimalo laka te da majčinstvo ponekad može biti pravi izazov. U intervjuu za Centar zdravlja otkrila je koji su joj najveći izazovi u majčinstvu, ali i sve o međusobnom odnosu dvoje mališana, četverogodišnjeg sina Tonija i dvogodišnje kćerkice Kaje. 

"Mislila sam da će se bolje slagati s obzirom na malu razliku u godinama, ali pokazalo se da trenutno imam posla s Tomom i Jerryjem. Ne smijem ih ni minute ostaviti same, uvijek netko udari ili ugrize ovog drugog, interesi su uvijek za istu igračku i plač je lančanog i gotovo trajnog karaktera", ispričala je u intervjuu za Centar zdravlja.

"Nisam stroga mama"

"Toni je bio mirno, uredno i poslušno dijete, verbalno nevjerojatno napredno, a Kaja nam je pomrsila svu filozofiju da je to bilo zbog našeg odgoja, njezin karakter je borben i od prvog dana se znala nametnuti i sve navući na ono kako ona hoće", dodala je. Nataša smatra kako nije previše stroga majka, ali i da se, kad gleda društvene mreže, ponekad pita radi li nešto krivo kad je odgoj djece u pitanju.

"Kad ja gledam društvene mreže, čini mi se da sam jedna od neuspješnijih majki, jer iz daljine djeluje kao da neke majke posjeduju tu lakoću i mudrost da ne zapostave sebe dok su istovremeno posvećene mame, a ja se recimo danima znam ne izvući iz pidžame jer pogon kreće ranom zorom, a dežurstvo i straža traju do iduće zore i veliki dio vremena sam isključivo policajac, sudac i higijeničar, a tek povremeno kreativna i lagana mama. Vratila sam se poslu, djeca idu u vrtić, ali i dalje uz sve prehlade čini se da se od njih ne odvajam", zaključila je.

Možda te zanima... Nakon što je u visokoj trudnoći izgubila sina, Chrissy Teigen je trudna Trudnoća

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.