Vrtić 14. rujna 2021.

Iz Vježbaonice sreće stiže nova hit slikovnica!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Bolujete li od brigitisa? Odnosno brinite li previše? Ne brinite jer iz Vježbaonice sreće nam dolazi nova hit slikovnica koja se bavi upravo brigom

Vježbaonica sreće dobro je poznata po svom autorskom radu koji osnažuje djecu, ali i odrasle. Na društvenim mrežama i YouTube kanalu prati ih preko 20 000 ljudi, a nakon hit proizvoda Vrećica srećica- 50 sretnih kartica, ovoga puta iz vrijedne radionice Vježbaonice sreće izlazi nova hit slikovnica „Brigaš i Trebaš”. 

 | Author: Promo Foto: Promo

Autorica slikovnice je Tamara Vučković, nastavnica po struci, čije su dosadašnje slikovnice, u izdanju Evenia pohvaljene nagradom Grigor Vitez. Ilustratorica je talentirana Mateja Vincelj Škarica kojoj je ovo prva ilustrirana slikovnica.

Slikovnica je upravo u pretprodaji i do 20. rujna možete je kupiti po sniženoj cijeni, saznajte više na web stranici vjezbaonicasrece.hr.

 | Author: Promo Foto: Promo

Glavni junak priče je dječak Perica koji ima brigitis. To je jedna čudna bolest koju dobijete ako se previše brinete. Perica ne zna kako se riješiti briga, on samo zna skupljati nove i nove brige. Jednoga će dana upoznati Brigaša i Trebaša, dva nehttps://www.facebook.com/vjezbaonicasreceobična stvora. Hoće li ga to još više zabrinuti ili će možda uz njihovu pomoć spoznati da brige možća nisu tako strašne kako se poneka čine.

Ovo je osnažujuća priča koja će pomoći djeci da se lakše nose s mislima koje ih opterećuju te sa zabrinutošću i tjeskobom koju svi katkad osjećama. Na vrlo duhovit, originalan način ova će slikovnica pomoći djeci i odraslima da manje brinu.

 | Author: Promo Foto: Promo

Slikovnicu po promotivnoj cijeni od 75 kuna možete naručiti na: vjezbaonicasrece.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.