Vrtić Igre za djecu 02. rujna 2021.

VIDEO: Ova mama ima savršenu metodu kako jednostavno naučiti klince vezati tenisice

Foto: Shutterstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Milijuni djece već su naučili kako zavezati svoje cipele baš iz ovog tutorijala koji je već proglašen najlakšim načinom ikada

Ako se tvoje dijete još uvijek muči s vezanjem vlastitih cipela, možda će im baš ovaj tutorijal dati najbolje upute. Nekima ta lekcija ide kao od šale, ali nekima jednostavno treba mala pomoć i savjet koji će im odmah sjesti u glavicu.

Postoji nekoliko načina vezanja vezica, a mališani obično ovu vještinu svladaju prije polaska u školu. Važno je djetetu dobro objasniti i kroz zabavu uz malo strpljenja svako dijete bit će vrlo ponosno na svoju novu vještinu

Mama Kirsten Johnson skužila je kako jednostavno pokazati svom sedmogodišnjem sinu zavezati tenisicu, a da se pritom ne muči s krajevima i "ušima" koja djeci masovno stvaraju probleme, sve dok konačno ne uđu u štos.

Milijuni djece već su naučili kako zavezati svoje cipele baš iz ovog tutorijala koji je već proglašen najlakšim načinom ikada.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.