Vrtić Igre za djecu 08. ožujka 2018.

Tomislavov dom: Originalno mjesto za dječji rođendan

Foto: Thinkstock
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Rođendanska zabava i puhanje svjećica na torti uvijek najviše razveseli najmlađe, a kako bi dijete zauvijek pamtilo proslavu svog rođendana pobrinuo se hotel Tomislavov dom na Medvednici

Rođendan je uvijek poseban događaj u životu svakog mališana. Kako slaviti, tko će sve doći, kakvu tortu odabrati - sve su to slatke muke koje muče dijete, ali i roditelje pred tako važan dan. Međutim, svi znamo da se sa svakog rođendana najviše pamti veselje i smijeh. A kako bi dijete i njegovo društvo potpuno uživalo i zauvijek pamtilo proslavu rođendana pobrinuo se hotel Tomislavov dom. Na zelenim padinama Medvednice mališani mogu uživati u rođendanu na bazenu.

 | Author: Promo Foto: Promo

Na bazenu hotela Tomislavov dom slavi se rođendan za pamćenje!

Roditelji i dijete mogu izabrati između nekoliko paketa, a svaki uključuje kupanje i zabavu na bazenu. Mogu se odlučiti i za animatora, igre i rekvizite prilagođene dobi djece, facepainting (ocrtavanje lica djeci po želji nakon bazena) te modeling balona (izmodelirani balon svakom djetetu). Sve to naravno uz hranu i piće za djecu. Također, za roditelje su u ponudi su jela i pića prema redovnoj ponudi. 

Slavlje rođendana pretvorit će se u veselu avanturu jer slavljenik mora društvo odvesti na Medvednicu i "pobjeći" iz grada, a to prilika za cjelodnevno druženje, fotografiranje i uživanje u zabavi, kupanju, ali i prirodi. 

Ne sljedećoj poveznici možete pogledati sve pakete koji se nude: Dječji rođendan na bazenu

Rezervirajte svoj termin ili se informirajte putem telefona 01 4560 400 ili na e-mail: tomislavov.dom@zgh.hr

 | Author: Promo Foto: Promo

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.