Vrtić Igre za djecu 19. listopada 2021.

Na što trebaš paziti kad kupuješ djetetu nove tenisice

reebok tenisice
Foto: Promo Izdvojili smo odlične dječje sportske modele Reebok tenisica za tvoju djevojčicu i dječaka koji su trenutno na akciji.

Powered by:

klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Mnogi će se složiti da su tenisice udobna i praktična obuća neizostavna u garderobi kako odraslih tako i djece. Djeca su posebno aktivna i cijeli dan u pokretu pa im više od svega treba osigurati udobnu i kvalitetnu obuću, a koja lijepo izgleda.

No kupovina za djecu nije lagana, pa smo pripremili nekoliko savjeta na što posebno paziti kad kupuješ djetetu nove tenisice. Kako bi djetetovo stopalo pravilno raslo i razvijalo se, važno je pronaći mu odgovarajuće tenisice. Prvi korak je svakako znati koji broj stopala dijete nosi, što se lako može izmjeriti. Iako djeca brzo rastu nije dobro kupovati puno veće tenisice jer prevelike tenisice mogu uzrokovati padove i ozljede.

Kod kupovine tenisica imaj na umu da ponekad proizvođači imaju drugačije modele za iste veličine ili različiti proizvođači imaju drugačije brojeve pa dijete svakako neka isproba tenisicu. Tenisica ne smije biti tijesna nego bi trebalo ostati još malo prostora između palca i cipele.

Dječje stopalo naraste i do pola veličine u nekoliko mjeseci. Pametno je kupovati na akcijama, a kad pronađeš odgovarajuće tenisice koje se sviđaju djetetu, možeš odmah kupiti dva para u različitoj boji, ali jedan par za pola broja veći kako bi ih dijete moglo nositi čim preraste prve.

Naravno da je i izgled tenisica važan, a dobra ideja je potražiti modele koji se jednostavno obuvaju. Zato je mlađoj djeci dobro kupiti tenisice na čičak, a jezičak pomaže pri bržem obuvanju i izuvanju.

Kvaliteta je od iznimne važnosti za dječje stopalo, a Sport Vision u svojoj ponudi ima lijepe, udobne i prije svega kvalitetne Reebok dječje tenisice za sport, trčanje, hodanje i igru. Izdvojili smo sportske modele za djevojčice i dječake koje će tvoji mališani obožavati!

Reebok dječje tenisice RUSH RUNNER 4.0 ALT

 | Author: Reebok RUSH RUNNER 4.0 ALT, Sport Vision - s 219 kn sniženo na 175,20 Reebok RUSH RUNNER 4.0 izdržljive su tenisice za djevojčice koje imaju energije na pretek. S ovim tenisicama koje dolaze u predivnoj nježnoj i metalik boji tvoja mala princeza bit će spremna za bezbrižno istraživanje tijekom cijelog dana.

 | Author: Reebok RUSH RUNNER 4.0 ALT, Sport Vision - s 219 kn sniženo na 175,20 Jastučasti srednji potplat održava udobnost na visokom nivou, a čičak traka iznad elastičnih vezica osigurava stegnut, pripijeni osjećaj, što joj opet daje čvrstu potporu dok juri za prijateljima na igralištu ili osvaja svijet.

Reebok dječje tenisice ROYAL PRIME MID 2.0

 | Author: Reebok ROYAL PRIME MID 2.0, Sport Vision - s 269 kn sniženo na 215,20

 | Author: Reebok ROYAL PRIME MID 2.0, Sport Vision - s 269 kn sniženo na 215,20 Reebok ROYAL PRIME MID 2.0 su tenisice za dječake koje izgledaju kao da su stigle iz prošlosti, ali su usavršene za nove generacije.

Dodatna udobnost i dizajnerski detalji

Daju dobro poznat stari sportski izgled mladim zvijezdama, a klasičan kultni izgled vidljiv je u dizajnerskim detaljima kao što su kontrastne bočne linije u efektnim bojama i logotip. Poluduboki profil daje potporu članku za dodatnu udobnost dok jezičak na peti olakšava obuvanje i skidanje.

 

Ukoliko su ti se svidjele neke od izdvojenih Reebok tenisica, podsjećamo te da sve Reebok modele možeš pronaći u Sport Vision trgovinama diljem Hrvatske ili online na službenoj stranici www.sportvision.hr.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.