Vrtić Igre za djecu 06. srpnja 2017.

Disney On Ice 'Čarobna kraljevstva': Ulaznice u prodaji po promotivnoj cijeni

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Potpuno novi Disney On Ice show „Čarobna kraljevstva“ stiže u Arenu Zagreb od 8. do 10.12.2017. Od danas su u prodaji ulaznice za najveći i najbolji svjetski spektakl na ledu!

Disney na ledu predstavlja Čarobna kraljevstva, Feld Entertainment akcijski paket ledene spektakularne zabave uz četiri Disney priče prepune zabave koje dolaze u Zagreb od 8. do 10.12.2017.! Čarobna kraljevstva predstavljaju voljene likove iz Disney•Pixar Automobila, Male sirene i Priče o igračkama uz Mickey Mousa, Minnie Maus, Paju Patka i Šilju. Uz ove obožavane likove vidjet ćemo i zvijezde Disney Snježnog kraljevstva.

Ulaznice u prodaju kreću danas, po promotivnoj cijeni s popustom od 10 posto. Po tim cijenama moći ćete kupiti sve kategorije osim VIP ulaznica. Akcija će trajati do 20.7., a po isteku iste moći ćete ih nabaviti po redovnim cijenama: 90, 120, 150, 190, 220, 290, 295 kuna. 

Prodaja će se vršiti na prodajnim mjestima sustava Eventim, putem www.eventim.hr i web stranici www.disneyonice.com.hr.

 | Author: Promo Foto: Promo

Publika će ući u fantastični zimski svijet Arandelle uz kraljevske sestre Anu i Elsu iz BAFTOM i Oscarom nagrađenog najboljeg animiranog filma svih vremena, Disney Snježno kraljevstvo. Ana, djevojka s izvanrednim srcem, kreće na epsko putovanje s urenebesnim snjegovićem Olafom i čovjekom s planine Kristoffom, kako bi pronašla svoju sestru, magičnu Elsu, čije su ledene moći obavile kraljevstvo Arendelle u vječnu zimu.

Producentica Nicole Feld je izjavila: “Naša rekreacija Arendella i vizualni sjaj na ledu priprema pozornicu za magičnu transformaciju od ljeta do zime. Iako je očito da je Snježno kraljevstvo prilkadno za led, ova će Disney On Ice produkcija emotivno doprijeti do publike kroz inovativne elemente predstave i svjetske klizače.”

 | Author: Promo Foto: Promo

U mjestu Kurbla Bistra likovi iz Disney•Pixar filma Auti – Munjeviti Jurić, Kamionet Šlep i ekipa dovode svoje visoko oktanske karaktere na led. Uz vrhunsku animatroniku, njihove oči i usta se miču sa svakim pomakom na ledenoj autocesti. Likovi će oduševiti publiku skokovima, piruetama i zabavom.

Čarobna kraljevstva spajaju klasične i nove Disney priče”, govori nam producent Kenneth Feld. “Publika će biti oduševljena kada se susretnu s nezaboravnom ekipom animiranih automobila izgrađenih u realnoj veličini, uživo na ledu. Imat će priliku vidjeti svoje najdraže likove poput Male Sirene i likova iz Disney•Pixar Priče o igračkama 3 te otkriti priču prepunu akcije, čarolije i nezaboravnih likova uz Snježno kraljevstvo.

 | Author: Promo Foto: Promo

Kako bi producirali Čarobna kraljevstva, Feld duo oca i kćeri sazvao je nevjerojatno talentirani kreativni tim koji se sastoji od Jay Smitha (redatelj), Patty Vincent (redateljica Priče o igračkama 3 i dijelova Snježnog kraljevstva), Jerry Bilika (scenarist), dobitnice dviju nagrada Emmy® Sarah Kawahara (koreograf), Cindy Stuart (koreograf – Priča o igračkama 3 i dijelovi Snježnog kraljevstva), Cynthia Nordstrom (kostimograf), Scott Lane (kostimograf za djelova Priče o igračkama 3), dobitnik nagrade Emmy® Gregory A. Poplyk (kostimograf – dijelovi Snježnog kraljevstva), Peter Morse (rasvjeta), Alex Reardib (rasvjeta na dijelovima Priče o igračkama 3), Sam Doty (rasvjeta - dijelovi Snježnog kraljevstva) i Jeremy Railton (dizajner seta).

Za potpuni popis datuma turneje posjetite Disney On Ice web stranicu i pratite najnovije vijesti putem društvenih mreža:

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.