Vrtić Dijete u vrtiću 05. svibnja 2021.

Sudjelujte u natječaju i osvojite vrijedne Electrolux pročišćivače zraka za cijeli vrtić!

Foto: Promo
klokanica postala miss7mama.24sata.hr

Electrolux kao tržišnih lider s pametnim kućnim uređajima promiče održivost te bolju kvalitetu života. Kako bi zaštitio one najmanje i najranjivije organizirao je kreativni natječaj ELECTROLUX ZA DJECU...

Svakodnevna mjerenja kvalitete zraka u nedavno vrijeme pokazala su kako je zrak u gradu Zagrebu jedan od najzagađenijih u Europi, ali i svijetu. Takav podatak u doba pandemije kada svi puno više brinemo o čistoći, zdravlju i kvaliteti okoliša u kojem boravimo nikako ne smijemo zanemariti. Troznamenkasta brojka na indeksu onečišćenja zraka naravno najviše pogađa one najranjivije, dišne bolesnike i djecu.

Novonastala situacija koju obilježava rad od kuće te online nastava dovele su do toga da sve više vremena provodimo kod kuće, u zatvorenom okruženju. Samim time kvaliteta zraka u okruženju u kojem boravimo postala nam je prioritet. Čist i filtriran zrak smanjuje mogućnost pojave alergija, virusnih bolesti te bolesti dišnih puteva.

Electrolux kao tržišnih lider s pametnim kućnim uređajima promiče održivost te bolju kvalitetu života. Kako bi zaštitio one najmanje i najranjivije organizirao je kreativni natječaj ELECTROLUX ZA DJECU, u kojem jedan zagrebački vrtić oprema PURE A9 pročišćivačima zraka i antivirusnim filterima

Pametni pročišćivači zraka postali su jedan od neizostavnih kućanskih uređaja. Upravo takav je i Electrolux Pure A9 pročišćivač zraka. Jedinstveni PureSense sustav kontinuirano mjeri razinu kvalitete zraka u zatvorenom i vanjskom prostoru i automatski prilagođava brzinu pročišćavanja zraka tako da se kući vratite u zdravo unutarnje okruženje. 

Pure A9 moguće je prilagoditi osobnim i sezonskim potrebama izmjenom filtera, svaki filter ima jedinstvenu pametnu oznaku koja prati njegovu upotrebu. Upravljati njime možete ručno, ali i pomoću aplikacije. Bez obzira jeste li kod kuće ili ste u pokretu, pratite i optimizirajte kvalitetu zraka u svom domu iz aplikacije ili se opustite i dopustite da PURE A9 to učini umjesto vas.

Cilj natječaja je najmanjima podariti čist i zdrav zrak u okruženju u kojem borave i odrastaju. 

Na natječaj se možete uključiti sve do 15.06.2021., a više o natječaju i uvjetima prijave pročitajte na www.electroluxzadjecu.com.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.